Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/namu

Marketing

Caimani u BP Clubu

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Sinoć su Caimani održali koncert u B.P. Clubu - valjda kao predigru i zagrijavanje za humanitarni koncert koji planiraju uskoro održati za SMA.T djecu. No, dokazali su da im nikakvio zagirjavanje nije bilo potrebno. Dapače, da su bili u imalo boljoj formi B.P.C. bi se vjerojatno zapalio od nekontrolirane energije.

Hm, koga smo sve vidjeli osim Zelenih Aligatora - pa, bilo je tu i par blogera (neću vam reći kojih), u prikrajku sam škicnuo D. Vrdoljaka, u pozadini Ibricu Jusića, kraj šanka raspoloženog Osmog povjerenika R. Baretića (Barem mi se čini) ... za stolom legendarnog BP-a, koncert je pratio i 'doajen' Kubane :) u Hrvata - Hrvoje Cacique Rupčić.

Na početku koncerta, Vilupekovi dečki su odsvirali nekoliko 'pristojnih' pjesama, a onda se i Cacique pridružio veselju - valjda ponesen entuzijazmom i žarom koji su Caimani gradili od početka koncerta do posljednjeg krešenda.

Eh... šta ću vam pričati... Počelo je pristojno, a onda postalo nepristojno. Cajmanci i Cacique su počeli tresti i prašiti takvom žestinom da je to teško opisati riječima. Pogledajte slike, možda će vam one dočarati makar dio žara i zanosa u kojem smo uživali sinoć.

Onaj dim na posljednjoj slici možete pripisati 'specijalnim efektima' - ali želim je pokazati, jer sam upravo takav dojam imao tijekom cijelog koncerta: Samo što se nije počelo dimiti!

U svakom slučaju - ovaj koncert je bio stvarno pozitivno iskustvo. Caimani Verde su uspjeli donijeti "dah Kariba i miris tropskih noći" u inače kenjkavo-hladan Zagreb. Pa čak i da vam ova vrsta glazbe nije favorit (kao meni) vjerujem da biste uživali ... a mi koji smo bili, napravit ćemo pauzu od bloganja na par dana da nam se oporavi koža na dlanovima koja se prilično izgulila do pljeskanja.




Post je objavljen 01.02.2006. u 04:04 sati.