Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Life in mono

Jutros sam bio na faksu upisat ocjenu iz sociologije, nakon toga na slavljeničku lozu sa Đenis, proslavili smo položeni OSJ. Bio u menzi. Slučajno mi potrefila malo jača porcija, nekakva kombinacija svinjetine i teletine(?!)... Ostatak dana uz politiku. Konzervativizam i neokonzervativizam. Jedva se prisiljavam. To mi je zadnji "opasni" ispit u ovom semestru, ako ga riješim bit će mašala...
Malo mi je čudno bez tv-kartice. Bio rukomet, napeta tekma, a Maroons nema gdje gledat. Dobri stari radio je popravio situaciju. Inače, tv-karticu sam izvadio jer mi ne radi daljinac, trebao sam je odnjeti na popravak, ali, što zbog ljenosti, što zbog ispita, još nisam stigao. Možda i bolje. Bit će vremena kad očistim semestar(kako to moćno zvuči!).
Već treći dan me svakomalo boli glava. Nočas nisam mogao spavat. Andol spasi al samo neko vrijeme. Ne znam što je. Bio sam na sistematskom, pa mi ništa nisu našli, ne bih se trebao brinut. Valjda mi se mozak izraubao, pa malo jače "pari".
Skužio sam da sam postao dosadan. Već neko vrijeme život mi je prilično monoton. Živim na relaciji stan-menza-faks. Ok, nije baš doslovno, al većina dana jest. Zbog faksa sam zapostavio odnos s nekim dragim osobama, jednostavno ih se ne sjetim, ili kad ih se sjetim, to je obično kad imam posla preko glave...pa opet ništa...hebiga...
Najkritičnije je što mi je zbog te monotonosti ponestalo ideja za blog, pa često kad se logiram ne znam što napisat. Al nadam se da će se i to riješiti kad ispolažem još ovih par ispita.
Namjeravam poslat par postova s MDMC-a na službeni sajt fakulteta. Ljudi rade e-časopis pa im presušno fali tekstova. Samo ću ih malo preoblikovati, tj. poopćiti(izbacit moje komentare). Najvjerojatnije ću poslat one iz serije "Nepoznati Hrvati" i neke biografije glazbenika. Al o tom potom. E da, umalo zaboravih, prihvatio sam ponudu pisanja za još dva lokalna portala, jedan već postojeći i jedan tek u nastavku. Zasad samo iz zahebancije, a poslije možda kapne kakva lovica.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 31.01.2006. u 19:36 sati.