Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pantera2you

Marketing

JESTE LI GLUPI? AJMO PROVJERITI!

Da, baš mi je danas bio „zabavan“ dan. Dođem ja tak na još jedno testiranje za neki žnj posao, ali ok, iskustvo više, rekla bi moja mama. Sjednem tamo s još nekolicinom teta i testiranje započinje. (ići ću po etapama testiranja)

Osobni podaci:Ženska do mene glupavo se ceri i kaže:- Hi hi, nema prepisivanja!
Ma, di ću od tebe prepisivati, nesrećo jedna? Već iz aviona se vidi kak je malo mutava, malo nedisciplinirana, sve po malo u nekom blesavom smislu. Zapravo, koji moron moraš biti da bi prepisivao tuđe osobne podatke prikazujući ih kao svoje? Ok, pribrala sam se od euforičnog ispada i ajmo dalje.

Test inteligencije:
Fucking domine! Nije tu bilo nekih gadnih problema (osim dva zadnja zadatka koja fakat nisam skužila). Kroz nekoliko minuta jedna pita:- Oprostite, ali ja ne znam koji broj trebam ovdje staviti! Možete li mi Vi reći (pita psihologinju)?
Ajme, budale! Test inteligencije! Kaj drugo treba napomenuti? Katastrofa! Iako, dobili smo uvid u njezin IQ.

Test koncentracije:
Ma, zayebano do bola. Baš trebaš bit koncentriran da ti se ne bi sve pomiješalo! Puno posla u kratkom roku! Dobro, saznala sam barem da od prevelike koncentracije i naprezanja mogu samo poživčanit i oteti se kontroli! Završio je i taj dio.

Psiho test:
Mislite li da je vaša majka dobra? DA. Perete li uvijek ruke prije nego što jedete?(a kaj ako si u nemogućnosti oprati ruke?) NE. Živciraju li vas spori vozači? DAAAAAAA! Volite li napraviti konfuznu situaciju na cesti koja može dovesti do sudara? (ha? Pa na to ni najveći luđak ne bi odgovorio potvrdno, dakle…) NE. Volite li mučiti životinje? (???) NE. Provjeravate li jeste li zaključali vrata? DA. Jeste li ikada izrekli neku laž? (ma, jok, nikad ne bih takvo što gnjusno uradila!) DA….I još brdo takvih ludih pitanja. Ne moram ni napominjati kako sam se u par navrata pukla smijati (na veliko čuđenje svih prisutnih).

Provjera znanja engleskog:
Rečenice toliko debilne da bi zbunile i samog Engleza! Onak, nekakve jadne, nepotpune, prejednostavne sentence. Zato sam ih ja malo „dotjerala“. Možda me to diskvalificira?!

Bilo je još par izleta tih nevjerojatnih ženskih osoba, ali ne bi previše o tome črčkala. Mislim, nije u redu da pljujem po njihovoj gluposti i mislim kak sam ja jako pametna (no isto tako ne želim da se netko prepozna u ovom tekstu pa me ubije u nekom tamnom haustoru). Ali dobro, barem sam se bolje osjećala jer sam dobila dojam kako ipak ne pripadam toj psihološkoj skupini kvazi ljudi. Fakat, niti jedan muškarac ne može biti toliko glup koliko je to u stanju čovjek doživjeti od jedne žene.
Sutra me čeka razgovor sa psihologom. Bumo vidli kaj će reć. Naravno, ako bude negativno šutjet ću o tome ko riba. Ako bude pozitivno, znat ćete!
Eto ljudi! Vi koji imate posao…budite sretni. Mi koji ga nemamo osjećamo se kao male pokusne životinjice u klinici Veterinarskog fakulteta. Nadam se da nam neće lomiti noge :(!


Post je objavljen 30.01.2006. u 23:32 sati.