Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sirovina

Marketing

obračun kod OK korala

Uletio sam u direktorsku sobu. Jedan od dvojice direktora bio je u svojoj fotelji i razgovarao s nekim telefonom. Pogledao me onako "usput" ali kad je primjetio munje koje su sijevale iz mojih očiju brzo vrati pogled prema meni, faca mu se promjeni iz nezainteresirane u zabrinutu, uspori priču svojem sugovorniku a ubrzo mu reče: "ajd , nazvat ću te kasnije, imam situaciju."

Kad je spustio slušalicu mirnim ali čvrstim tonom kratko sam rekao "Pička li vam materina". On je poluuplašeno upitao "što je, u čemu je problem", pokušavajući se osmjehnuti, ali primjećujući moj bijes osmjeh mu je brzo prerastao u kiseli, a zatim potpuno nestao. Krenuo sam oko stola prema njemu. On se samo jače oslonio na naslonjač i stiso slušalicu, kao da će ga to spasiti. Munjevitim skokom sam preletio prostor i zviznuo mu jedan kružni u glavu od kojeg je pao sa stolice. Lijevom rukom sam se oslanjao na pod pri slijetanju na isti, a desnom sam mu u letu izvep vazektomiju lijevog jajeta i smanjivanje penisa svojim švicarskim vojnim nožićem.
U taj čas se otvore vrata i pojavi se silueta drugog direktora koji se nemalo iznenadio prizorom. Nije još pošteno niti ušao u prostoriju a već osjeti kako gubi tlo pod nogama. naime, u djeliću sekunde sam mu izvršio amputaciju obje noge u predjelu natkoljenice koristeći priručno sredstvo koje mi se prvo našlo pod rukom - kemijska olovka marke "bic".

Kuknjava nastade u firmi, plač i lelek, a ja rekoh: "jel vam to trebalo, niste mogli platit plaću na vrijeme, luket ju nau, maderfaker, hu is krajing bič nau?"

Nakon toga sam se mirno vratio za svoj kompjuter i otišo na www.rba.hr, ukuco svoj pin i vidio da je stigla plača. U jebemti, reko, jesam se zajebo. Moram se ispričat šefovima. Otrčim tamo a njih dvojica se valjaju po podu. Reko, dečki, vidim , stigla je plaća, nemojte se ljutit što sam bio malo nervozan, no hard filings. ajde , pa se čujemo, vidim da sad niste baš pri sebi, dajte se saberite.

I odem ja tako, a oni ni da bi pozdravili !!! Pa kuda ide današnji svijet!?!





Post je objavljen 30.01.2006. u 15:14 sati.