Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/namu

Marketing

A eto nas opet!!!

A, sada stvarno! Ma, bemu miša!!! I Blog je počeo promovirati pirate.

Prvo Slobodna krade slike, pa se neki tekstovi kopiraju po blogovima i forumima - a ja sve kao Don Quijote pričam o "pravima autora" i copyrightu kao o Svetom gralu naše Web-utopije. Nadao sam se da makar blogeri - pisci, stvaraoci, autori - imaju osjećaj za to što je to intelektualno vlasništvo i autorsko djelo.

A danas odem na naslovnicu (još uvjek iziritiran zbog pokušaja da mi se proda blog!) i imam što za vidjeti! Na naslovnici, urednik na sva usta hvali blog/site koji nudi na download crtiće. dobro da mi nije otpalo ovo malo kose! Mislim stvarno...

E, radi se o blogu memorabilia.blog.hr ... mislim, ono, stvarno krasan blog - odlična ideja i još bolja izvedba... Ali, takve stvari se NE SMIJU RADITI!!! To je protiv zakona, protiv morala i zdrave pameti!!! A, naslovnica bloga de facto promovira "piratstvo" i nelegalnu distribuciju autorskih djela?I što je sljedeće? Da ja počnem objavljivati linkove gdje se mogu besplatno 'skinuti' filmovi i mp3-jevi? Možda dođem na naslovnicu ...Post je objavljen 30.01.2006. u 12:19 sati.