Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloodmoon

Marketing

MAKE IT STOP!...

UBOJICI PSA 5 MJESECI ZATVORA...............???? wtf?

neki od vas koji sjedite sa druge strane ekrana imaju kućnog ljubimca...da ..to su ona mala i velika bića koja nas usrećuju..koja nam pomažu ili svojim vragolijama nesvijesno odmažu (razbijene teble....prosuta voda blabla..)...da volite ih ...hahaha.. ko ih nebi..zar ne... bez obzira što vaš kućni ljubimac mora ići na wc-e u 7 ujutro pa se morate dići i izaći van po ovoj hladnoći ..vama to nije teško,baš zato što ga volite. a oni od vas koji nemate kućne ljubimce sigurno se razveselite kad vidite kako se te zaigrane spodobe igraju međusobno na nekoj livadi...nekim vjerojatne na pamet da i sebi uzme jednog......

al ocito da neki od nas nemaju takvo mišljenje jer da imaju nebi radili to što rade....

a što to rade? tuku,muče,ponižavaju.....jednom riječju ZLOSTAVLJAJU ŽIVOTINJE

da...u Hvatskoj ima takvih ljudi... al to nije najžalosnije. Najžalosnije je to da se takve osobe najćešče izvuku sa novčanom ili uvjetnom kaznom. al evo trunčice nade.... O.B je osuđen na (ŽALOSNO JE NAPISATI) MAXIMALNU kaznu od 6 mjeseci zatvora jer je:

1) sjekirom zamlatio jednomjesečnu kujicu
2)probo ju vilama -ej....daj zamislite taj prizor -imali ili nemali kućnog ljubimca taj postupak morate osuditi!

O.b je opužen dakle na zatvorsku kaznu....od 6 mjeseci.... lol...meni se to ćini smješno vama? milite da če izuć pouku? osobno sumljam al uredu.

zamislite da imate psa, šećete ga nekom livadom,proljeće je,sve je mirišljavo od cvjeća,ptice cvrkuću...i doleletava neko i zatuče vam a zatim nemilosrdno nekim oštrim predmetom ubije vašeg psa..... vi od šoka nažalost niste mogli reagirati,al počinitelj je srečom uhičen... psa ste voljeli,več ga dugo imate!

koju bi vi kaznu dali osobi koja vam je ubila psa?



hvala OFTZI na doniranju slike svog slatkog Bigla po imenu Pako.



ostala mučenja životinja koja su se dogodila (smrt mačića i utapanje mlade kujice na tomislavcu,lomljenje kostiju biglovima....) neču ni spominjati....

Pomozite da se takve stvari neponove. osudite takve ljude jer krivu su! kazne trebaju biti više.





SLIKEKOJE SE NALAZE POD OVIM I OVIM PREPORUCAM DA POGLEDAJU SAMO ONI KOJI IMAJU JACE SRCE.




Post je objavljen 28.01.2006. u 14:30 sati.