Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Najlošiji dan za mene...

Danas mi je najgori dan. Saznala sam da sasm pala oba dva kolokvija, tj. kad se zbroje svi kolokviji koje sam prošla i one koje nisam...ispada da ipak sve moram ići na ispit. ma odlično. ne mogu ni dva pišljiva predmeta proći preko kolokvija. Za jedan mi je falio bod, a za drugi dva boda. Ma i kvragu i moja sreća. Eto ipak me neće pratit, niti ikad je, ako ćemo iskreno.
Sad me 30.1 čeka ispit iz engleskog, pa 1.2 ispit iz ekonomije i 2.2 ispit iz poduzetništva. Glava me već boli od učenja i luda sam što sam pala. Još me više nervira što me u srednjoj profka rušila iz istog tog predmeta (ali se drukčije zvao) i nije trebala, ali nemogu o tome na internetu. Samo ću reći da sam ja bila žrtveno janje za nekog drugog, ali dobro...i to je prošlo nakon šta mi je cijelo ljeto bilo upropašteno i onda sam u 9mj položila sve super i upisala se na faks. To je bila jedina dobra vijest u svoj toj nesreći. Uspjela sam upisati ono što sam htjela, i sad i s tim imam probleme. Nije da nisasm naučila.. to je ono najgore, ja sam ful dobro naučila čak me i brat ispitao prije i rekao je da znam bolje od njega, ali onda na ispitu sam se sva dekoncentrirala i nisam mogla uopće dobro razmišljati. I reto šta se dogodilo. Sad idem na ispite i nadam se da ću se moći koncentrirati. Meni užasno jako smeta kad na ispitu neko stalno nešto šapće i šuška jer se odmah dekoncentriram. Stara mi je rekla da uzmem čepiće za uši pa da neću čuti niš, ko zna možda to upali.

Image Hosted by ImageShack.us
Ma neznam više ni sam ašta ću. Kako mi je 2005godina bila jako loša i tako je i završila, pa je i 2006 tako i počela. Gubim svoje samopouzdanje (a vjerujte toga imam jako malo)... To mi je jedna velika mana, što jako malo vjerujem u sebe i što me svakakve male sitnice bace u bed. Nije ovo smak svijeta, ali kad vam se svega nakupi jednostavno vam bude dosta i nekako trebate barem mali poticaj da krenete dalje. Tako sam ja trebala barem jedan ispit da riješim preko kolokvija pa da valjda budem malo više pozitivnija.
Ma idem učit...dosta je za danas

Post je objavljen 28.01.2006. u 13:36 sati.