Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

"Ma ljubi te maaaaaajka!!!"

Iako nad Gradom nije osvanulo lijepo i sunčano jutro, ja se osijećam izvrsno. Naime, sve strepnje oko ispita iz OSJ su otklonjene. Prošao sam ispit s vrlo dobrim uspijehom. Ne mogu vjerovat. A ja sam bio u uvjerenju da sam napisao za nekakvu bijednu ocjenu, između 2 i 1. Što reći nakon ovog iznenađujućeg rezultata. S obzirom na dosadašnje rezultate(još nijedan pad ispita, položeno 9 od 11 ispita, svi ispiti položeni u prvom djelu zimskog roka) od Maroonsa možemo očekivati samo još bolje i veće rezultate. A Maroons će, u samo sebi svojstvenom ganuću nakon svih prijašnjih fakultetskih "Scila i Haribda", dodati:"Konačno!!!".
Najbitniji dio splitske podružnice Udruge Đigera ipak se nije pojavio u Gradu. Tako ću vikend provesti družeći se s konzervativizmom, liberalizmom, socijal-demokracijom, populizmom, nacizmom i fašizmom...puno lipih stvari, hehe...siguran sam da će mi bit jednako zabavno, zanimljivo i poučno...ispit je u četvrtak, pa treba malo proć gradivo, onako reda radi (nakon ovog s OSJ, para mi se da ne trebam ništa učit, ali eto, poštovat ćemo studentsku tradiciju "učenja za ispit").
Jedna zanimljiva činjenica se polako nazire na mom kalendaru. Ako u četvrtak 2.2. položim Politiku, a u ponedjeljak 6.2. Kulturu govora, onda sam slobodan do 20. veljače. Dakle 13 dana odmora. Dovoljno vremena. To je samo razmišljanje, neću još o tome podrobnije razmišljat, vidjet ćemo kako će se stvari odvijat. Ako bude kao dosad...?!

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 28.01.2006. u 11:40 sati.