Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

M & M's

Ne želim znat kako će se fino redati koncerti stranih (kvalitetnih) grupa u Hrvatskoj. Dosta mi je bilo čuti za Franz Ferdinand i Rolling Stonese početkom srpnja. Taman kad su rokovi, i velike vrućine. A o parama da i ne govorim. Zar treba naglašavat kakva je financijska situacija jednog studenta. Ma sve će to narod pozlatit.
Počeo sam s ovim "iz nebesa" uvodom jer mi se previše misli mota po glavi. Ne znam zašto mi se to stalno događa, ali moj mozak radi u najvećoj brzini. I nije to loše. Kažu mi, uspori malo, nisu stvari uvijek onako kako se čine. O da... Moj mozak je prokleto u pravu svaki jebeni put. Svaki jebeni put.
Kad čovjek tijekom godina u svom mozgu, u svijesti izgradi neke stavove o ljudima, karakterima, stavovima, onda je to ona dogma koje se treba držati. Svi mi sebe doživljavamo drukčije, doživljavamo druge drukčije. Zato nitko, ali nitko meni ne može reći kako ispravno razmišljati, kako treba postupit. Jer ovo je moj život i živjet ću ga kako ja hoću. I dobro mi je, hebe mi se za druge, mizantrope i mediokritete.
Mrzim ljude s kompleksima. Uvijek moraš pazit što pričaš, kako se ponašaš. Što je najgore, moraš mislit dok si s njima. Znam da ih ima puno. Ali treba znat živjet a ne se opterećivat s kojekakvim pizdarijama.
E sad mi je lakše.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 27.01.2006. u 20:21 sati.