Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Nomen est omen

Bas se nesto mislim..a to se rijetko desava..ali, eto desi se i najboljima..mislim se mislim i nikako ne mogu sebi doc da sam OVO ime dala svom blogu. Hm! Ja.Koja za sebe volim mislit da ponekad i mene svijeto obasja (ono iz zarulje) i da nisan bas crni prosjek..dodem sa najbanalnijim imenom....mislim stvarno. Di mi je pamet bila! Ali da vratimo film unazad..ovako je to bilo..
Bila je mracna i tiha noc,ne, kisa nije padala...svijeca, kompic, mici i ja jedine budne u gluho doba noci..a mene uvatila luda zelja da zabiljezim nesto. Da sam pisac rekla bi da me uvatila inspiracija..ovako me samo uvatilo.
Otvorila sam blog,nasla dizajn i sad je trebalo dat ime ...i kako je to uvik pravilo, bar kod mene, kad god ti treba ideja toga nikad nema..ista stvar ka i sa stvarima koje triba rec, a kojih se sitih kad svada vec prode.
Dakle, ako niste skuzili do sada, nisam imala nikakvih ideja, ali dosjetila sam se originalno da bi blog mogla nazvat po nekoj naslovu iz knjige, ili bar po knjizi..ali kojoj..pogledah oko sebe..hmm sta imam Marquezovu, living to tell the tale..hmmm malo pretenciozno...a kako bi bilo sto godina samoce..ne, to zvuci tuzno, a ja tuzna nijesam.Hmm a nesto sta sad citas..New York stories.e vala ni stories ne znas pisat, ne sramoti ime grada uzalud...Aha Stefica Cvek u raljama..ocu stavi nyc ..ma stavi, moras dat neke zemljopisne kordinate..Jupii! Imam ime!!Sad samo da pocnem tipkat vise..

I ko bi vise o imenu razmislja ....do sada...tek sad skuzim da tih Stefica ima ko snijega u Sibiru i da i nisam bas tako originalna kako vec to za sebe volim mislit. A skromnost mi je vrlina.

Sta je tu je, ime ne mogu minjat ,a mozda i ne zelim..nek' stoji,kazu da je onaj prvi dojam i odabir najbitniji...pa eto..a kad malo bolje pogledam sta imam na kantunalu nije ovo ime ni tako lose...sljedeca knjiga je bila "NA DRINI CUPRIJA"!!!




Post je objavljen 26.01.2006. u 04:15 sati.