Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiturbofolk

Marketing

Primitivus TurboFolkus - psihološka analiza i orijentacija (dio III)

Neki ljudi su toliko svojom jednostavnišću komplicirani, da jednostavno mora postojati neka mogućnost razdvojiti po nekim logičnim cjelinama njihove opise.... Zato sam morao dodati treći dio analize Primitivus TurboFolkusa, muške jedinke, ovog zemaljskog bića...

U zadnjem dijelu, pokušao sam ih svrstati u red Ameba. Jednostanični organizmi. Jednostavna logika. Jednostavno razmišljanje. Jednostavni ljudi. Ni ne može se drukčije postaviti, nego da su Amebe.
Dakle, većina su amebe koji reagiraju na "podražaje tipa Tantra, 90-60-90"... i smisao života im leži u tome... Izaći vani i naći jednu "90-60-90" žensku pripadnicu njihove vrste. I poševiti je. Sutradan otići sa frendovima na pivo i pričati kako je mala bila dobra u krevetu. Ako se u međuvremenu dogodi da se ta mala javi, zasigurno neće imati vremena. Do idućeg puta kada mu padne napamet sex. Sa istom tom pripadnicom ženske vrste Primitivus TFolkus. Svako malo pametnije razmišaljnje je isključeno. Od strane i jedne i druge jedinke. Totalni materijallizam.

Vidim da mi polako tema bježi u vode ženskih jedinki Primitivus TFolkus, pa ćete idućih dana naći malo više o takvim 'trebicama'. Zato, imam namjeru otići na neko takvo mjesto i baš pričom sa tim članicama njihove vrste popričam o nekim stvarima. Nadam se da ću preživjeti, jer ono što se desilo u Ludnici, zbilja je moglo zavrsiti tragično.

Post je objavljen 25.01.2006. u 13:12 sati.