Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/upitnika100

Marketing

Srećo moja,

Sjećaš li se one noći kad si bio uzrujan zbog posla i nisi mogao zaspati pa si se prevrtao po krevetu, a ja sam bila umorna i rekla sam ti da se digneš ako ne možeš spavati, da bar ja odspavam? OPROSTI zbog toga srećo. Sada bih ostala budna cijelu noć i malo bih te mazila, kao što si ti mene u mojim teškim trenucima.

A sjećaš li se onoga tvog poznanika, za kojeg si bio uvjeren da mi se nabacuje, a ja sam govorila da nije istina? Lagala sam ti tada, nabacivao mi se i trebala sam ti to reći. Nisam željela stvarati neugodnu situaciju, ali ipak OPROSTI. Sada bih ti istinu rekla.

Sjećaš li se kad si me nakon male prepirke odlučio iznenaditi onim satom koji mi se sviđao, a ja sam malu prepirku pretvorila u veliku ne vjerujući ti da si mi ga i prije prepirke htio kupiti i vikajući da nisam na prodaju? OPROSTI zbog toga, trebala sam ti vjerovati. Sada bih sat sa zahvalnošću prihvatila.

Sjećaš li se kada si trebao doći po mene nakon fakulteta, ali si kasnio 15 minuta pa sam ja otišla kući i nisam željela izaći? Htjela sam te naučiti da više ne kasniš, ali ipak OPROSTI. Sada bih te čekala i pola sata.

Sjećaš li se one noći kad si htio da idemo u kino, a ja sam se već bila dogovorila s društvom pa sam otišla s njima? OPROSTI. Sada bih ostala s tobom.

Sjećaš li se one noći kada si mi rekao da odlaziš, a ja sam otišla kući i sama plakala? OPROSTI i zbog toga. Sada bih ostala s tobom i voljela te kao nikada do tada.

Sjećaš li se onog dana kad si me samo želio osjetiti opet pa si me poljubio, a ja sam bez riječi otišla? OPROSTI. Sada bih ja tebe poljubila.




Post je objavljen 24.01.2006. u 23:01 sati.