Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tritockice

Marketing

Dragi moji,
ja vam mijenjam radno mjesto...opis posla isti, samo s nešto starijim kikačima (uh, mislim da ne smijem to reći, ipak su to već teenageri ;)), i tako...ulovljena sam u vrtlog raznoraznih emocija ovih dana pa mi nije lako skoncentrirati se na pisanje. Samo da krenem s ovim drugim poslom pa ću malo više pisati o tome, sad sam još sva izgubljena.

Odluke...uh,smatrala sam prije da nisam u stanju donijeti dobru odluku. A život mi je pokazao da je na kraju svaka odluka bila dobra jer me dovela tu gdje trebam biti, koliko god mi se ponekad činilo da sam pogriješila. Doduše, to ne znači da i danas nisam neodlučna i da nemam dilema, unatoč spoznaji da na jednoj razini ne mogu pogriješiti. Ovo mi je bila jedna od težih odluka. I za sad sam još u onom zrakopraznom prostoru prepunom nesigurnosti i straha od novoga. I koliko god puta se nađem na novom početku, svaki sljedeći početak opet se čini jednako težak...i uvijek me jednako strah. A znam da će proći...i da će sve biti u redu.
I koliko god da otežem s odlukama, ipak i to neodlučivanje je donošenje odluke...mislim da sam to ovaj put zaista usvojila. I hope so!
Odlučih i...poželite mi sreću! :)


Post je objavljen 24.01.2006. u 20:09 sati.