Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Bred - financijski silnik iz LA nahraniti će jedan manji grad u Africi ćevapima

Dragi naš Bred iz LA koji s LA Woman tamani ćevape vikendom, obrisao gotovo čitav blog ostavivši tek nekoliko poruka:

@45 lines:

Skini sliku i komantare o Mati, LA Woman i Newyorcanki. Izvini se za koristenje njihovih slika i skini sve te negativne postove o njima. They will not bother you any longer, their blogs are gone. Pokusao si me navuci na tanki led, ali ti to nije upalilo. After all, znas i sam da si u krivu. Razmisli malo duze bez da ti ponos udara u glavu ili neki James Bong MI6 tajni agent ego. Ti si jedan obican covjek koji je baratao informacijama, dobro mozda znash pucat iz pistolja.

Nazvao si me cetnikom, i srbinom. Nisam cetnik, nisam ni srbin. Ispao si budala. Zasto si me nazvao tim rijecima? Meni ne treba MI6 training da to shvatim. Pokusavash me uvuci u neku etnicko-politcko ekstremnu raspravu i onda mi zabiti noz u ledja.


Kako je onemogućio komentiranje svog bloga, odgovorit ću mu ovdje.

Neću brisat ništa. Stojim iza onog što pišem. Nisam te nazvao ni četnikom ni Srbinom. Lažno si protumačio moj komentar na tekst koji si sad obrisao:

Bre(d) Pit, život jedne * zvezde
nedjelja, 22.01.2006.
Idiot u par slika...
Ovo je jedan od nekoliko idiota. Druga dva dolaze uskoro.



Ovaj idiot, sebe naziva Terminatorom. Pise poeziju i neke zvrcke o Holivudu. Vidim izdao je knjigu. Svaka cast. Dragi moj Terminatore, za Lidiju ti nikad necu zaboraviti a jos manje za LA Woman. Ti si jedna obicna celava, corava budala puna sebe. A kako mi se cini, dijeta ti nebi lose pala. Da si toliko pametan nebi svoja pluca trovao cigaretama u kaficu.

Kako ti se cini jedna osobna kritika sada?

Dakle Tomislave, da li ce doci do krvi kako si se pitao komentirajuci na OptionMasterovom blogu, zapitaj se dobro jer si krv prvi pomenuo. Napravili ste od ovog Hrvatskog bloga nista drugo nego neku "hip" bazu ispucavanja i prepucavanja svojih egoisticnih nagona (steta sto u krevetu to ne radite).

Ne zaboravi Tomislave da su ulice uvecer mracne, te se svakakve stvari dogadjaju u mraku. Mozda ti postanes peta osoba u "Sex and the city" pa tebe neko pojebe.

Ovo je tvoja slika is Jutarnjeg site koje je zasticen nekim blah blah pravom i copyright-om isto kao sto je bila LA Woman i Newyorcanka. Sad se pobrinite pa me mene sudite. Bankrotirat cu vas five times over. Ah da, zaboravio sam, pa vi me ne mozete suditi. Ja cu napraviti cilj da te unistim u potpunosti i da ti zagorcim zivot do maksimale. Da li je to kupovina domene pod tvojim imenom, placanje Google da se moj rezultat pojavi prvi kad je tvoje ime ubaceno ili whatever else I choose do fukin' do. I will distroy your name.

Bring it bitch. Let's see what you are made of.

Druga dva idiota, Darius i 45 lines...cooming soon to theaters near you.



Peratovic, Zeljko Peratovic. Tajni agent 007, MI6 aka. 45 lines. Zar netko iznad 12 godina starosti stvarno moze s ozbiljnoscu tako nesto reci? Ha ha...


Zakljucak: Sto ova dva kriminalca imaju zajednicko? Pogledajte slike dobro.

Bred Pit


Na to sam ti ja odgovorio:

*bradu. dakle, četnici smo. hehe. samo ti piči majstore. tako je i Dragan Vasiljković mislio da mu nitko ništa ne može jer živi u Australiji, pa se zajebo. (45 lines 22.01.2006. 13:33)

*izvinjavamo se, mlogo se bre, izvinjavamo. hehe (45 lines 22.01.2006. 13:51)

*ajmo probat josh jednom, ali ovaj put razmisli what is at stake. (Bred 22.01.2006. 13:52)

*nisam ni mislio da si si četnik, niti bih ti se rugao kao Srbinu. Samo imaš glup smisao za humor. i prijetiš. pa nastavi dok možeš. (45 lines 22.01.2006. 13:59)


a onda ti na svom oglasnom blogu još veliš:

Nisam neki tajni agent neke sluzbe ili popularni novinar. Nemam javnu silu u tom smislu, ali gospodo nikad neznate koliko je tanak led na kom se klizete i koga provocirate. Vasa sila je rijec i politicka povezanost. Moja je financijska. Kao sto se zna, financijska sila cesce kupuje "rijec" i "politiku" nego obratno.

Nije mi potrebno vama to dokazivati, jer po mom misljenju to dokazivanje bi bilo samo bacanje novca u neshto sto meni nije bitno. Radje bih nahranio jedan mali grad u Africi nego vama dokazao da imam silu koje niste svjesni.


Ne bih htio da ljudi u Africi gladuju, ali ti ih najvjerojatnije nećeš ići hraniti, čak ni ćevapima, pa te ipak molim da tu svoju finacijsku silu dokažeš na meni. Ne moraš mi reći na koji ćeš to način napraviti, samo se baci na posao. Čekam te!

Image Hosted by ImageShack.us

Koji je next move zlatne ruke Breda Pita? Photo by Bred Pit



Post je objavljen 22.01.2006. u 17:17 sati.