Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

Materija će biti oštećena proporcijalno svojoj vrijednosti. reče on.

glumim sama svog majstora i veoma šik odjevena u traperice i svoj gornji dio piđame koji koristim ko modni aksesori za domaće relacije: soba/dnevni. izgledam jako umjetnički nastrojena. što je dakako optička varKa. imam i traku za glavu da mi kosa ne zasmeta pri ćoravom poslu ljepljenja keramike. osjećam se ko ona šta glumi neku jaku super umjetnicu u ljubav u zaleđu. otrcano a opet zanimljivo obučena:))
razbila sam figuru neku. neka tipica sa papirima. predstavlja učenicu koja jako puno uči. ja sam je dobila kao poticaj. i sad sam taj poticaj prepolovila. ili preciznije: otpala joj je glava. da prikrijem tragove zločina nemilosrdnog pokušala sam joj glavu zakeljiti uhu ljepilom no ne stoji kako sam očekivala. nekako joj stoji ko zašivena. totalno neprirodno. stoji ko trofej na polici mene malog šegrta hlapića. mali šegrt kojeg maltertiraju svako jutro od kad je stari došao. on ne podnosi kada ijedna osoba si preko vikenda uzme malo dužeg spavanja, pa tako danas smo imali onaj dobri stari triK. upali usisavač ispred moje sobe i pusti ga da radi dok se ja napiždena ne ustanem. neznam šta je tom čovjeku u mentalnom sklopu da me psihički muČi. i ugasim usisavač i onda ko po murphyevom zakonu upravo tad će i telefon zazvonit ili pas počet lajat ispred prozora. i mirno jutarnje izležavanje u krevetu: propalo. i digneš se puna veselja da će te dočekat dve palačinke koje su ti ostale od jučer ali njih nema jer ih je stara dala psu. " ma u zadnje vrijeme mi nekako jako jede slatko". super.
već danas majstorski nastrojena pokušala sam : prikopčati devede u dnevni. al bezuspiješno. jer je stari bacio upute koje su mu nepotrebne jer " ne treba njemu knjižica da mu kaže di šta ide".
mrzim takve ljude koji se opiru svim pomagalima samo kako bi dokazali da su oni super snalažljivi i bez uputa. zato se i jesmo izgubili kad smo išli na pašman nekom novom cestom. jer je sramota bilo stat na cesti i pitat tipa koji prodaje voće di skrenuT.
i da. bili mi na đitarijadi. i moj zaključak večeri: od kad psiho slučajeve puštaju preko vikenda sa raba? neznam. nekome sam rekla da sam kojim slučajem bila ful trijezna da bi tjerala pravdu. al mi se taj neko lipo nasmijao i onim glupim smajlićem na ajsikjuu rekao sve. a nitko nije vidio kako jana daje šamar onom perveritetu davnog jednog petka:) nije herkuleS ni đi.aj.đejn. ni supervuman. al ima snage;)) izvinjavam se ako sam koga utlačila. možda se ljudi i prepoznaju u nekim redcima hehe:) a bilo je i veoma dragih ljudi! i isprike idu mističnom dječaku s kojim smo imale nesporazum u dogovorima:) more i dalje ostaje moj egotrip od krvi i mesa hahah. kolko ta žena meni komplimenta da kad si ga cugne. da je muško opijala bi je svaki dan hehe:)) * onaj krele smajl*
danas je naravno: šta nego nedjelja pa neću se upuštat u dublje teme:)) ajde budite mi lijepo pozdravljeni :)
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 22.01.2006. u 15:13 sati.