Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/psihopati

Marketing

JEBANJE DO BOLI

VOŽNJA ISKUSNIH JEBAČA

Noć pada, a ja i moji frendovi vozikamo se autom po kvartu pun kurva i tražimo dobre potencijale. Trebala nam je jedna dobra jebačina jer nam se baš priševilo. I tako s lijeve na desnu stranu tragamo za potencijalnom žrtvom. Kao neki grabežljivac koji čeka svoj plijen. Tada spazimo 3 dobre mace iza ugla jedne ulice i vidi se po njima da traže malo zabave. Stoga moj frend zaustavi auto pored njih i otvori prozor, a one se nagnu sa svojim velikim sisama i pitaju nas želite okusiti naše vlažne mačkice, a mi na to odgovorimo da uđu u auto. Poslušale su nas i ušle u auto, a mi smo osjetili vibraciju naših kuraca spremnih za akciju. Nakon 10 minuta zaustavili smo kraj frendove kuće i rekli smo curama neka uđu unutra. One su ušle i smjestile se. Ana je legla na kauč, Andrea se sjela na fotelju i raširila noge, a Jelena se odmah skinula gola i legla na pod. Mi dečki smo se još samo trebali dogovoriti koji će koju jebati, a sve su bile vrući komadi. Ja sam uzeo Anu, Alen je uzeo Jelenu, a Matko je uzeo Andreu. Ševa je počela, cure su stenjale, vikale, vrištale jer im je tako bilo dobro. Ja sam odveo Anu u sobu i zaključao vrata. Ona me je bacila na krevet, zavezala mi je ruke i počela je izvoditi striptiz. Ženska je krenula prema meni i sjela je sa svojom vlažnom pičkom na moj zaigrani i uzbuđeni kurac. Ševila me ko luda i stalno i stalno nikada da prestane, priznajem ljudi bila je izdržljiva i žestoka. Nakon tog nevjerovatnog seksa okrenuli smo položaje, ja sam sad nju zavezao i išao je jebat. Tako sam joj zario kurac u tu njezinu pičku da se ona počela derat od boli a i od užitka. Ženska je doživjela orgazam možda samo jedan ili možda više ali to nije bitno jer smo se jebali ''od sumraka do zore'' i bilo je ne dobro i odlično bilo je to nešto prejebeno. Nakon te noći i tog ludog i divljeg seksa shvatili smo da nam je baš bilo super i rekli smo da ćemo nastavit i dalje s tim ludim tulumarenjem jer ipak ovo je sada postala VOŽNJA ISKUSNIH JEBAČA!!!

SEKS taj pojam je svima poznat i čim se čuje ta riječ u blizini odmah se svi uzbude i pomisle na ono divlje i neobuzdano jebanje. Što cure osjećaju kad se ševe? užitak, zadovoljstvo, bol ili možda nezaboravno iskustvo, nitko to ne zna osim njih, ali one su glavno oružje i mame nas u krevet. Kad vidite te prekrasne sise koje samo čekaju da ih neko liže, pa ona vlažna pička koja je spremna za naš uzdignuti i ponosni kurac, pa ona slatka guza koja nekako privlači nas dečke i ne ostavlja nam mogućnost. Vidite cure imaju to oružje koje nam zaustavlja dah i koje je spremno da nas iskoristi. Seks je nešto uzbudljivo, puno adrenalina i strasti. A mi dečki imamo taj naš kurac ili penis isto je koji nas vodi do užitka. Dečki i cure se i samozadovoljavaju kad nema partnera u blizini ili kad se uzbudimo. Masturbacija je sasvim nešto prirodno, toga se ne treba sramiti. To mi radimo svjesno jer želimo nahraniti tu seksualnu glad. Stoga češće se ševite jer je to zdravo a možda i nije tko to zna? Ja dok sam jebao ovu Anu nisam nosio kondom a možda sam trebao, ali na moju i njezinu sreću cura nije zatrudnila, ali bolje je imat kondom dok se ševite onako prvi put ili iz zezancije jer ako cura zatrudni samo se sranja događaju. Jedino ako baš ste u pravoj vezi i želite dijete onda slobodno bez kondoma. Uživajte u vašim seksualnim užicima!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PRLJAVE STRASTI MOJIH FRENDICA

Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Ana nije prestajala pa je Andrea ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Ane. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Ani prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Ana joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu.

Publika je urlala. Djevojke su se valjale i borile u blatu, prskalo je na sve strane, atmosfera je bila užarena. Skliska blatna tijela sudarala su se uz pljackav seksi zvuk. Vješto su se izbjegavale i izvježbano izvodile skladne poteze, služeći se publici nepoznatim trikovima. Jedna je morala pobijediti pa je prema unaprijed određenom rasporedu danas bolja bila Paklena Ana. Vruća Andrea prepustila se njenim rukama i završila na leđima u blatu. Publika je u deliriju divljala i skandirala.

Krenule su u svlačionicu dok se blatna masa cijedila niz njihova gola tijela. Grudi su im poskakivale, a kapi blata klizile su niz sočne okrugle sise. Voljele su svoj posao, iako je bio doslovno "prljav". I voljele su jedna drugu. Poljubile su se čim su za sobom zatvorile vrata svlačionice. Bile su same i to su uvijek znale iskoristiti. Ljubile su se onako blatne jedva dolazeći do daha. Pustile su vruću vodu stojeći ispod tuša; nastavile su se ljubiti dok se blato ispiralo s njih. Ana je Andreju naslonila na zid prikucavši je uz njega, čvrsto je držeći za guzu. Uvlačila joj je jezik, gurala joj ga sve dublje u usta. Obje su stenjale od strasti koja ih je obuzimala. Kemija koja je postojala između njih od prvog dana bila je još uvijek izuzetno jaka. Grlile su se grčevito kao i kad su prvi put vodile ljubav. Pustila joj je oble čvrste guzove i uhvatila je za grudi, nježno ih je mazila ispirući i posljednje tragove blata s njih.

Obuhvatila je jednu rukom i prignula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nježno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici. Polako je spuštala ruku prema Aninom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Anin uzdah. Naslonjena na zid otvarala joj se poput do kraja rascvalog cvijeta. Vješto joj je rukom obrađivala procijep vlažan i uzdrhtao. Kleknula je pred nju, glavu joj utisnula u svilenkaste dlačice. Jezik je odmah pronašao svoj put do točke G, vješto vodeći Anu prema sve većem užitku. Noge su joj klecnule dok se ugoda širila njezinim tijelom.

Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Andrea nije prestajala pa je Ana ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Andreje. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Andreji prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Ana joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu. Ruke su im se sudarale, dok su se frenetično zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva.

Pogledale su se svjesne da su na istom nivou uzbuđenja, sasvim blizu svršavanja. Obje su ubrzale dobro savladanu igru prstima pa ih je orgazam preplavio gotovo u istodobno. Zajedno su se tresle obuzete vrhuncem strasti. A onda ju je Andrea okrenula leđima prema sebi tražeći da se naguzi ispred nje. Sa stražnje strane dočepala se njene pičke i oblizala Anine preostale sokove. Ana se oslonila rukama na zid s guzom visoko u zraku . Andrea je oblizivala njezin rosni pupoljak nudeći joj još jedno olakšanje. Nije joj trebalo puno, Ana je stenjala tražeći da ubrza jezičnu igru, a onda kriknula svršavajući .

Morale su se požuriti jer je sljedeća borba bila pri kraju. Nježno su se zagrlile, ljubile i mazile, još malo uživajući u ljubavi i bliskosti. Kada je borba završila njih dvije su već bile spremne za odlazak. Nitko u muškoj publici nije ni slutio da je njihovo prijateljstvo tako jako i čvrsto.


MOJ OSTVARENI SAN

Nedavno se moj najveći seksualni san pretvorio u stvarnost. Naime, već prilično dugo vremena maštam o seksualnom činu s dvije partnerice. I potpuno neočekivano, to mi se i dogodilo.
Sjedio sam za šankom u dobro posjećenom lokalu i naručio piće, kada sam na ulazu ugledao atraktivnu pičku iz kvarta Miu . Otvorila je vrata i ušla u prostoriju potpuno opuštena, mazna, seksepilna, besprijekorno dotjerana, kakvu nikada do tada nisam vidio. Nisam ni sumnjao da je bila u velikom iščekivanju, spremna za izazove. Samo korak iza nje, stajala je prava tamnokosa ljepotica, toliko samopouzdana da bi bez problema zavela koga god bi poželjela. Krenule se prema šanku visoko uzdignutih glava dok su ih odmjeravali pogledi svih muškaraca u lokalu. Instinktivno sam im mahnuo, ni sam ne vjerujući da su se uputile prema meni i odabrale upravo moje društvo. Nakon ugodnog čavrljanja i nekoliko ispijenih pića potpuno spontano završili smo kod mene u stanu.

Od samog početka bili smo spremni za ljubavnu pustolovinu. Njih dvije izazovno i otvoreno su dokazale veliko seksualno samopouzdanje. "Htjele bi spavati s tobom", bile su sasvim koncizne, a mislim da su vrlo rijetki dečki kod kojih "karte na stol" metoda ne pali. A kakav bi ja bio dečko da sam to odbio?

Sjećam se trenutka kad je Mia svoju dugu kosu raspustila po mojoj goloj koži. I sada se naježim kad se sjetim te noći duboko vjerujući da se takav užitak baš i ne ponavlja. Razvratnoj strasti i igri prethodio je vrlo snažan fluid koji nas je doveo do opuštenog odnosa. Naša ljubavna igra bila je toliko naelektrizirana, a njih dvije kao da su se natjecale koja će me jače napaliti na opaki seks. Prepustio sam se njihovim maštovitim dodirima. Obje su se bacile na obrađivanje mog ukrućenog penisa. Toliko su ga naizmjenično imale u ustima i rukama da mi nije preostalo ništa drugo nego da im uzvratim istom mjerom užitka. Dok sam ljubio Mijino međunožje, Lori se svojski trudila u oblizivanju svih, u tom trenutku dostupnih joj, mojih erogenih zona. Palucao sam jezikom po Mijinoj ružičastoj intimi, dok su joj sokovi curili niz unutrašnjost bedara i probijali se kroz baršunaste dlačice. Njezino disanje se ubrzalo i pojačalo. Jezikom sam joj polizao unutrašnje usne i nježno primio klitoris usnicama. Podigla je čvrsto dupe i pohotno ga priljubila uz moj vlažna usta da bi pojačala dodir. Uzdisala je, stenjala, dahtala i vrištala, a odjednom sam osjetio da joj se cijelo tijelo grči.

Istu nasladu pružio sam i Lori, a nakon toga sam njihove pohotnice pokušao potpuno zadovoljiti. Najprije sam protrljao ljubičastu glavu svoje batine o Lorinu mačkicu. Počela je stenjati, a nedugo zatim ritmički se izvijala, poput gmaza, ispod mene. Nabadao sam je, razmičući tople i vlažne stijenke njene unutrašnjosti. Uvukao sam joj ga do kraja, a ona me obuhvatila nogama istodobno ližući svoju prijateljicu i pritišćući moju stražnjicu kako bi koplje prodrlo što dublje. Što sam ga žešće zabijao ona je sve više divljala ispod mene, izbacujući zdjelicu uvis i nabijajući svoju mačkicu na moju batinu. Kada sam osjetio da sam izvan sebe od užitka, nabio sam joj ga najžešće što sam mogao. Grcala je i gušila se dok sam u dubinu njezinog tijela štrcao vrući mlaz sperme i punio je. Držao sam je čvrsto nabijenu na moju batinu sve dok se nije opustila. A poslije nje isto je slijedilo i s Miom. Bio sam u bunilu od užitka koje su mi pružile. Srećom i one su bile zadovoljene.


thumbup

Novi početak

Pa ljudi nakon dugo vremena, počinjem ponovno pisati moj stari blog, iako je uglavnom sve glupost, barem ću pružiti ljudima uživanciju u ovim pričama. Ali neće to biti priče ko bivše koje sam napisao, bit će bolje i bez previše fantaziranja, iako mi nikad nije išlo pisanje bloga, dat ću sve od sebe!
Pa bolje da se pripremite ljudi jer stižu nove uzbudljive i razuzdane avanture jebača Dubrave


Techno party

Pa ljudi ova priča nema cenzure, sve je istinito i nezaboravno. Pa da krenemo. Došla je i ta očekivana subota, očekivana zato jer se svakim satom bližio techno party na koji naravno ja idem. I tak negdje oko 10:00, nazovu me frendovi i kažu da bi trebali krenuti. Pet minuta kasnije već smo bili u autu, nas 6, i kretali smo prema tom unajmljenom prostoru gdje se trebao održavat party. A kolko smo čuli prostor je bio velik, stane negdje oko 100 ljudi, i to nam je odgovaralo. Ali jedan detalj frendovi mi nisu rekli, a to je da taj party nije običan party, već onaj divlji, jako divlji party gdje se i ljudi ševe među drugim ljudima, ali zašto bi jednom dečku kao što sam ja to smetalo? I tak smo pol sata kasnije stigli do tog mjesta. Još dosta ekipe je bilo vani, ali polako su počeli svi ulazit u "Raj i Pakao". Unutra je bila ludnica, ljudi su već bili totalno pijani i spremni na sve. Mi dečki smo se sjeli u jedan dio gdje je zatvoren ne do kraja, ali dovoljno da možeš poševiti i neke pičke ak hoćeš da te nitko ne vidi. I tak nakon pol sata cuganja i pričanja frend je otišao po neke pičke iz glavne prostorije. Doveo je 3 trebe koje su mrak izgledale. Meni je prišla jedna Nina i odmah mi je sjela u krilo. Imala je neku usku crvenu suknjicu, crne hulahopke, i neku crnu cool majicu. Baš je bila sexy i trebalo ju je pošteno izjebati. Malo mi je skakala, al to je bilo onak bezveze, ali zbog toga obadvoje smo se napalili. Ona je ustala, primila me za ruku i odvela na kat u jednu sobu. Frendovi su mi počeli pljeskati, ali nisam obraćao pažnju na njih, mislio sam samo na Ninu, mislio sam na njezinu malu ali dobro oblikovanu guzu, na njezinu vlažnu mačkicu i njezine sise. Ušli smo unutra i tamo je sve počelo. Ona se htjela ševit bez kondoma, al ja sam reko, sorry curo, al bez toga nema ništa, jer bi se mogle dogodit kojekakve komplikacije, na moju sreću pristala je, obično cure nas odjebu kad kažemo tak nekaj, ali ova treba je bila drukčija. I tad me bacila na krevet i sjela mi u krilu i počela je onak skakat i uživljavat se u sve to, dok sam je ja za to vrijeme ljubio i skidao. Rekla mi je da je samo moja i da joj mogu raditi kaj god hoću. To me je dodatno razveselilo, jer sam htio probati i neke drukčije pozicije u seksu. Kad se skinula do kraja, ostavila si je hulahopke, jer sam je zamolio to, tak je izgledala izazovnije, onak si je raspustila kosu, i tad me počela jebati. O da kak se cura zna ševiti, išla je gore-dolje, naprijed-nazad, u krug, sve mi je radila. Nakon toga smo promjenili položaje, sad sam ja bio na njoj, jebo sam ju ko da je ovo zadnji put da ševim, stenjala je ko kurva i vrištala, tak je uživala da nije htjela da prestanem. Ali dogodilo se to da sam svršio, ali ona je rekla boli me kurac što si ti svršio ja nisam, nastavi me ševiti, a kad ti cura tak nekaj kaže, moraš ju poslušati jebiga, i tak sam ubacio u petu i počeo sve jače i žešče dok ona nije svršila. Rekla mi je da joj je to bio najbolji seks do sad. Tak samo ležali malo u krevetu, a onda smo se vratili dolje među ekipom. Nije nas bilo nekih sat i pol, tolko smo se jebali. Svi frendovi su mi čestitali, davali mi ruku i govorili su mi da sam car nad carevima, dok se ona samo smijala. I tak negdje oko pola 6 ujutro, bilo je vrijeme da se taj party završi, ali tad mi to uopće nije bio bed, priznajem da sam bio pijan ko stoka, ali taj party mi je ostao samo kao jedna dobra uspomena. Za par godina ću moć pričati nekome kak sam na taj dan (samo par dana poslije mog 17 rođkasa) "razvalio" jednu trebu! I to je bilo to, svi smo se vratili svojim kućama, razmišljajući o tom partyu i smišljajući o sljedećem velikom izlazku negdje. A kaj je bilo s tom Ninom, tom prejebenom trebom s kojom sam se jebao "dan i noć" saznat će te u sljedećoj epizodi "JEBANJE DO BOLI", Pozdravljamo sve ljude koji nas slušaju, a posebno pozdravljamo naše trebice!Post je objavljen 18.02.2007. u 21:16 sati.