Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/untitled

Marketing

Ljutko ljutić

Vidim da djelovanje na Vaše oči očito nije djelovale i time je vizualno zaštrašivanje postalo neproduktivno. To je za posljedicu imalo osmišljavanje akcijskog plana nastavka torture. Kao dio razrade plana u raznim fazama su se pojavljivale mnoge ideje mračnih i svijetlih umova, svijetlijih i mračnijih od tvoraca dokumentarca "The making of Zabranjena ljubav", režisera ljubavi u zaleđu ili pak onih, što nose gel u kosi.

Sada je vrijeme da se napadne na više polja...koristeći empetri i empečetiri, a ako zatreba i mp5 formate, stoga ako ne nestanu svi iz ova mahala uslijedit ce:

2.) Najnoviji hit Mladena Burnaća kako svira u pozadini u high quality mp3 formatu, dakle 320kbps. No vi ste čvrsti, jake stabilne žene, muškarčine samo takve, stoga smao to njet dovoljno, nego je potreban i next step. Spot istog hita koji svira u bekgraoundu će se istovremeno automatski danloadati, te će se pomoću malicioznog programa vrtiti najmanje 3 sata dnevno na full screenu, čak i ako je računalo ugašeno. Kao bonus će u obliku subtitlova ići riječi tih umjetničkih (Hi Vizontela!) uradaka.

Za one najtvrdokornije, uz taj spot, skinut će se i najbolji i najgori ulomci iz Mladenovog nastupa u disko klubu Lampaši.

Post je objavljen 17.01.2006. u 08:21 sati.