Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

"...daj mi svoj auto i ključ od stana..."

Evo me konačno i na blogu. Vratio sam se iz Splita. Posjet simpoziju tamošnje podružnice Udruge đigera protekao je zadovoljavajuće. Ekipa je dokazala da i u teškim trenucima borbe za projekte i ispite ima snage pošteno se zapit. Mnogi su se te noći "preračunali". Dostojni su barem značkice "Orden za hrabrost", dobit će je prilikom slijedeće generalne skupštine svih udruga đigera.

Uz obavezno zabilježene najbolje trenutke simpozija na digitalcu, postaje i video-zapis vašeg blogera Maroonsa u zanosu pjesme Rolling Stonesa. Kad se malo bolje pogleda moglo bi se reć malo Travolta, malo Village People, malo invalid rada. Zanimljiv video-uradak.

Naravno, riječ "simpozij" namjerno koristim. Grčkog porijekla, simpozij je bio skup velikih grčkih filozofa koji bi se našli kod jednog pa bi "skupa ležali" (sim' 'pozij) pred niskim stolom i malo filozofirali, pa puno jeli. Glavna fora je bio kanal oko stola, u koje su išle bljuvotine filozofa kad bi se prejeli i prepili. Jer ipak, simpoziji su trajali po dvadesetak sati, trebalo je ostat u formi.

Vratio sam se u Grad u nedjelju navečer oko deset, taman iskombinirao lokalne buseve za doć do stana. Pedeset metara prije vrata uhitilo me pišat. Ja pred vratima tražim ključe. Neme u hlačama, nema u kaputu, nema u kuferu...uh, majku mu... Ne pitajte kako sam nakraju ušao u stan, ni kako sam izdržao još 45 minuta da ne šiškiriškim. Uglavnom, ključ od stana ostao je u Splitu. Sreća, nemam auto...

Ne znam je li potrebno spominjat da sam u dva dana koja sam proveo s pripadnicama sekte "Rocco and the Monkees" skužio sve odnose u sekti, tko koga, kako i s čim. Prava sociološka studija.
Imam pitanje vrijedno Genijalaca: Što to znači "vrhuniti"? Ako biste nešto jednostavnije, mogu vas pitati što jest i čemu služi akvifer?
Ova pitanja su izravan utjecaj sekte "Rocco and the Monkees". Na sreću uspio sam pobjeći. Dok nisam u Gradu upalio radio. Na glavnim vijestima druga vijest o članu sekte. AAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Pusher je odnekle iskopao nekakvu top-listu blogova. Ne znam čija je, jel službena ili ne službena. Našao sam se na 4879. mjestu s ČAK dva boda. Od ukupno 7905. Solidno. Evo vam link pa se nađite.
Idem spavat. Ne mogu više. Treba malo ohanut. Sutra još dva kolokvija. Ali to više nije novost. Brzo će ispiti...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 16.01.2006. u 23:01 sati.