Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Vlado Zec lak plijen za Aleksandra Stankovića

Sjutra je Zec kod Ace! E, Aco, ako sad zajebeš i ispadne da je sve to niz dlaku šjor Ive, točno ću prestat gledat tistu emisiju. A sve mi tako nešto sluti...Ne bi u ovako riskantnom trenutku Zec dolazio na nesigurno, kaj ne? Što vi mislite, vi domaći? Ne dolazi Zec zbog sebe, nego zbog sela, kako kaže uzbečka međunarodna (budalaj lama 14.01.2006. 23:44)



Gospon Stanković i baja Zec (presnimak Jutarnjeg lista s HTV-a)


Aleksandar Stanković se u ringu s Vladom Zecom nije puno bavio Ivom Sanaderom koji je oprostio dugove Kamen Ingradu. Ako je Sanadera i Vladu spomenuo više od dva puta, morat ću potražiti pomoć otorinolaringologa.

Stanković se ozbiljnije nije bavio ni ulogom Ante Đapića i HSP-a u oprostu Zecovih milijunskih dugova državi. Istina, o Anti Đapiću, kad ga uskoro Sabor oslobodi imuniteta biti kazneno gonjen zbog odavanja identiteta 19 svjedoka u istrazi o ratnim zločinima u Osijeku 1991./92., biti će puno više riječi, ali je ipak profesionalno neoprostivo da Stanković nije došao do informacije da su se Đapić i Zec jučer sastali u Dijana baru hotela Westin, što je očiti dokaz koliko je predsjednik HSP-a upleten u mućke s Kamen Ingradom.

Treba priznati da je gotovo diskretno urednik Nedjeljom u 2 naveo da je Predsjednik Stjepan Mesić položio kamen temeljac za hotel u Velikoj koji gradi Vlado Zec. Naravno, Stanković nije svog prestrašenog Zeca priupitao je li točno da je i on bio među financijerima Mesićevih predizbornih kampanja.

Naš finta fighter A.S., umjesto da udari po čitavom spektru političara koje je Zec korumpirao, zadovoljio se napadima na gostovu očitu manu - seljaštinu. A da je Vlado Zec seljačina to bi se vidjelo da je s njim razgovarala i Renata Sopek.


Post je objavljen 15.01.2006. u 21:54 sati.