Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Je li Blog.hr ukinuo neregistrirano komentiranje?

Pitao sam jučer Dariusa u mailu zašto je van upotrebe opcija neregistriranog komentiranja (ne samo na mom, već i na drugim blogovima) Još nisam dobio njegov odgovor. U međuvremenu su se dva moja neregistrirana komentatora registrirala, a njihova rasprava u komentarima donjeg posta se ozbiljno rasplamsala.

Priupitao sam T-Zombixa što misli o nemogućnosti neregistriranog komentiranja. Evo odgovora s njegovog bloga:

Ja zivom od komentara i za komentare. Kometari me ispravljaju i uce, a ukidanje neregistriranih kometara ne mogu shvatiti. Ja jedino imam problem bas sa registriranim komentarima koji silom zele reklamirati svoje blogove i ostavljaju stupidne komentare tipa "Joj kak ti je bloich bas superishka daj posjeti moj". U stvari sve sto sam ikad radio radio sam da dobijem neku reakciju, bilo kakvu pa makar me i psovali i vrijedjali pa sam i poceo sa postanjem na news grupama jos tamo 2001 godine. Ako ukinu neregistrirane komentare ja se selim na svoj server sa svojim forumom/komentarima, a ovdje cu postaviti samo redirekciju jer ce sam smisao blogaanja i interakcije sa citateljima biti unisten isveden na puko prepucavanje unutar zatvorene blogerske zajednice koja nije sama po sebi losa ali ja se ne zelim ograniciti na bilo kakav zatvoreni krug ljudi jer se to protivi svemu sto radim. Ili kako li je netko rekao "Nikad ne bi htio biti clan kluba koj bi primao samo takve kao sto sam ja."... ili tako nekako. (T-Zombix 14.01.2006. 19:16)


Obzirom da još nema službenog stava o nužnosti registriranja za komentiranje i da ne znam postoji li strah na blog.hr-u od kakvog sudskog naloga vezano za sadržaje na 45 lines, pa moguće završim kao Domagoj Margetić, a da su se Gospon F. i budalaj lama registrirali priznajući trenutno stanje stvari, dvojim se dal' da drugdje otvaram novi blog a ovdje ostavim redirekt il' da još pričekam što će reći blog.hr.

update Saturday, January 14, 2006 9:39 PM:

Zeljko, zahvaljujem se sto si me obavijestio o propustu. U petak smo nadogradjivali sustav komentara. Anonimno komentiranje bit ce vraceno vec pocetkom tjedna.

Pozdrav,
Dario Markus


Hvala Dariu. Dakle, nema razloga za zabrinutost.


Post je objavljen 14.01.2006. u 21:50 sati.