Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/istinaboli

Marketing

Kako je krivnja lijepa...ponekad..

Šta mi se danas dogodilo..Joj, poludila sam!!! Zovem frenda da ide sa mnom i društvom van prije tjedan dana još..I veli on, ok nema problema. I sad se mi dogovorimo točno vrijeme, di ćemo ić i sve..I pola sata prije nego trebamo ić dobijem ja poruku. Sorry nemrem..nešto je iskrsnulo..
Aj dobro, vjerujem ja, može se dogoditi..i meni par puta znalo neš iskrsnuti.

Ok, odgodimo za početak ovog tjedna..I sve fino lijepo..Svi se mi dogovorili, i opet on uletava, joj ne mogu, boli me zub..Nešto meni čudno, kako sad zub, nije nikad imao problema s tim. Velim ja njemu, nadoknadit ćeš, i odemo mi van bez njega. Onda se dogovorili za kino.Dvaput. I ništa.

Sad se mi dogovorili za ručak..I ić ćemo jest. Idem ja s frendicom i s njim. Odlično. Kad ono, veli on ić će, pa ne dođe. Ja ljuta.. I kad ono: vidim ga da s nekim frendovima jede u istom mjestu gdje smo frendica i ja išle jest. Stvarno sam bila ljuta. Ako već nije htio jest sa mnom (ovog puta to uzimam osobno), mogo je reć. Šta ja smrdim ili šta? ne kužim..

I sad sretnem ja njega i tako mi se upustili u razgovor i vidi on da sam ja ljuta. I zna zašto. Neću ja popustit, nabijam mu osjećaj krivice..

Veli on: žao mi je..stvarno je..

velim ja: tok tu d hend bić..

Veli on: ti mogu kako nadoknadit to? (ko fol, tužna faca)

Velim ja: pa ne znam baš. stvarno sam ljuta.već šesti put ! (a mislim si majčicu ti tvoju mene si našo zajebavat..)

Veli on: aj ić ćemo na ručak ovaj tjedan pa ćemo nadoknadit. može? aj reci da može?(usiljeni smješak)

Velim ja: ne znam. opet nećeš doći (mislim si ajme što sam ljuta prvo I get stood up six times, i sad on misli da može jednim ručkom sve ispravit.. platit će ručak, i još ću mu to nabijat na nos bar mjesec dana..)..aj dobro..

Veli on: odlično..onda u srijedu..(misleći da je off the hook i da je napokon popravio štetu)

Velim ja: aj dobro..srijeda..last chance..(mislim si: ako me i ovaj put zajebeš, zatući ću te cipelom na licu mjesta)

I tako se mi rastanemo, a ja još uvijek ljuta... I nazove on mene isti dan da potvrdi dogovoreno vrijeme...a ja si mislim..Made you feel guilty..hehe..koji gušt..:)



Post je objavljen 13.01.2006. u 10:54 sati.