Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Dragi Blože, daj nam 45 blessings!


Dragi Blože,

ti si ovu državu stvarao s Franjom Tuđmanom i vjerujem da si veći insider od mene.

Moram ti priznati da ja ne samo da nisam sudjelovao u prvom tv prijenosu Polnoćke u Katedrali, niti u intervjuu Franje Tuđmana Omladinskom radiju, a ponajmanje u intervjuu Mate Bašića i Franje Tuđmana objavljenom u Poletu (Udba mi je ubila oca), nego te događaje nisam nisam stgao percipirati.

Nekako se pogodilo da sam se baš tada, pri kraju studija sociologije na FF-u, odao onom, općepoznatom u povijesti, predrevolucionarnom tulumarenju. Ako mi nevjeruješ, pitaj Sinišu Cmrka, Joška Martinovića, Snježanu Pavić, Zoranu Bajt, Nevena Leskovara, Vladimira Lulića, Damira Margetića, Igora Čumandru...

Zato ti vjerujem da bliže od mene poznaješ pokojnog Franju Tuđmana, vitalnog Jožu Manolića, vickastog Stipu Mesića, fantomskog Ivića Pašalića...

Ali, za razliku od tebe, ja svoj stav o njima gradim na spoznajama neopterećenim bliskošću.

A da ne znam da ti i o Denisu Latinu ne pišeš iz osobnih relacija, možda bih i podržao dobar dio onog što si namlatio.

Dok god nitko od mjerodavnih nema primjedbi na rad Hloverke Novak Srzić, koju je i Ella Svilan Svalina u Piramidi oprala da je zlorabila položaj i profesiju neki dan u Otvorenom braneći interese proizvođača ambalaže i napitaka jer joj je otac u tom biznisu, smatrat ću da su Tihomir Ladišić i Denis Latin vrhunski profesionalci.

Ipak, bez tebe Dragi Blože, 45 lines bi bio siromašniji. Čak si i Matu Bašića sveo na nebrisljivu mjeru.
Samo nam ti nastavi udjeljivati blagoslovne komentare!

Gospon F.,

podsjetio bih Vas da su za slučaj ubojstva Dine Pokrovca zaduženi naš odlučni, ali taktični ministar Ivica Kirin i turbo profesionalni ravnatelj policije Marijan Benko. Kad ja saznam nešto što oni taje, svakako ću to objaviti.

Glede grupe oko Vinka Žuljevića Klice koji se nakon ubojstva Veselina Marinova pomirio s Hrvojem Petračem, mogu samo prenijeti zabrinutist nekih promatrača koji ocjenjuju da će obzirom na trenutnu Hrvojevu pritvorsku situaciju, ta ekipa žešće obnoviti samostalnu djelatnost.

Općenito gledano, u ravu je dekan Pravnog fakulteta Josip Kregar kada kaže da je naš organizirani kriminal nadrastao prvobitnu akumulaciju krvave love, te preko legalnog posla sa nekretninama bere vrhnje .

Objedinjavanjem svih zagrebačkih javnih poduzeća u jedan Holding stvorili su se idealni uvjeti za branje vrhnja. U toj zoni tek treba očekivati grmljavinu u sumrak.

Kroz najkasnije mjesec dana proraditi će arhiva 45 lines.

liječenikatoliče,

vjerojatno arhivske Sućutnike možeš naći kod Žareta Rešetara.

mjestopodsuncem,

našao se izdavač, ali ja tek nedavno zgotovio istraživanje i bacio se na pisanje. Blogati je cool, zar ne?! ;)

DJ,

još nisam otkrio zašto se ne vidi u firefoxu. Radim na tome.


Post je objavljen 12.01.2006. u 14:30 sati.