Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreeza

Marketing

ovih dana svako jutro proživljavam agoniju dok se ne uspijem izvuć iz kreveta, kakvo šugavo vrijeme! uključim snooze 5 puta za redom, 17 puta zaspim u međuvremenu. još se nalaktim da ne zaspim, ili kleknem u krevetu, ali uspijem zaspat čak i tako! ne volim faking zimu!
danas vozam okolo trudnu frendicu i dižem umjesto nje kutiju punu tetrapaka s mlijekom, kao pravi kavalir. trbuščić joj je tako sladak... primijetih kako, od 4 moje najbolje frendice, jedna se udala prije 3 tjedna i trudna je, druga se udaje u 9. mjesecu, a treća se prije par mjeseci preselila s dečkom. jedina koja je izvan tog filma, kao i ja, živi u zagrebu i vidim ju jednom u par mjeseci. osjećam se kao alien... ali, kad bolje razmislim, ja se oduvijek tako osjećam.. E.T. phone home...
grad je pun jadnih borova, koje su kupovali, kitili, tetošili, divili im se i sad su ih pobacali na ulice kao neke silovane, potrošene, leševe... zlo mi je od božića. kakvo društvo licemjera.
ovaj post je malo nepovezan... a i onako je trenutno sve nepovezano. osuđena sam na apstinenciju od sexa 5 (ne)jebenih tjedana!!!! divlji je otputovao poslom. prošlo je tek 5 dana i ja sam već luda, pod hitno kupujem vibrator, japanske kuglice ovaj put neće biti dostatne. svi oko mene su najebali.
a kad sam već nepovezana.. kako su bile dobre lazanje! :))

Post je objavljen 12.01.2006. u 14:09 sati.