Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

u jednoj zimskoj noći tam di je minus tri..smrznuo se palac i nikako da se odledi...

*podsjetnik: ako ubuduće ne možeš pronaći drugu toplu tenisicu. radije ostani doma a ne obuć starke i ne osjećat stopala. i ne tješit se da su od kože pa da su ti noge došle na turske kupelji.
mislim da za moe neSimpatije prema zubaru znaju sve tičice na grani. i svi blogeri koji me čitaju.
imam neki otrov u zubu(?). ko da mi umrtvi živac prije nego ga izčupa van. mislim da mi prijeti gripa. glupa zubarica ima nos otečen od prehlade i dok sam ja jako važno zijevala. ona je kašljala oko mene na sve strane. tek nakon što je sve bacile raspršila po ordinaciji je stavila masku. tako je. budi obzirna. anesteziju koju je ubrizgala nije ni sačekala 5 minuta i išla bušit na silu. zub koji me nije danima prestao bolit i bušilica? no. uz zvuke bušilice život mi je letio pred očima. anestezija je počela tek poslje svega djelowat i trajala dva sata. uz bolowe koje je samo volatren rapid mogo smirit. al bar sam ljude na kavi zabavljala svojim fafljastim glasom ukočene face:))
nikad me u životu nije bolio zub. ovo je moj prvi put. i uvijek se ponovi ono: svaki prvi put je najbolniji. al bol je moja furka definitivno:))
i da. prije mene je bila neka mala od 6godina sa starom i starim. i ona je urlala. al stara ju je tješila da će sve bit oke njanaj. a stari joj je radio neke face da je smiri. meni se u flešbeku vratio moj posjet zubarima: ja urlam. stara urla " u pičku materinu jana, pa to je samo bušilica. potrpi malo ili ćeš ostat bez zuba". ionako su bili mliječni?. stari je samo sjedio i listao novine. pokazujući mi na sat: " ajde ajde...otvori ta usta. nemamo cijeli dan". love and kering femili sičuejšn.
ko mala nisam htjela pit sirupe jer sam se bojala (?). pa sam dva puta na dan išla na injekcije.optimista.a moj bijeg prije operacije krajnika mislim da se i dan danas prepričava među bolničkim osobljem u riječkoj dječjoj što god. ili se nasmijavaju djeca prije operacija da ih opuste" i tako mi njoj dva sedativa...al nikako da je odvojimo od kreveta!! na kraju je pobjegla ispod nekog kreveta i od tad su joj se od starah od noža krajnici stisli i sve ok". i onda se djeca nasmiju tom glupom događaju i sve 5. ni slikanja zuba nije prošlo bez drame. kad me obukla u onu svemirsko odjelu protiv zračenja. još kad se ono počelo okretat oko mene. a ja sa onim u ustima...joj. poslje sam morala pit vodu i šećer jer mi je srce od šoka malo iskočilo iz orbite. operacija prsta je prošla relativno ok. r e l a t i v n o. detalji su posve nebitni. * sramežljivi smajl*.
i ako mi netko može reć dal je nova teve makla onu retardiranu najretadiraniju reklamu sa onim animiranim djedom mrazom koji sa pederkastim glasićem ubija u pojam"moja nova je super nova"?. od sezone božića trudim se izbjegavat taj skeri reklamni đinGl.
trenutno mi je jedna od glupljih reklama ona sa oliverom mlakarom. i onim mlijekom.
al nema mi konkurencija ako ste davno vidli onog malog bucmastog koji ko ima krunu od nečeg i jede salamu. a ko da si jede šaku sa njom? baaaaah. mjesecima mi je gadila salame po plakatima.
općenito ima tako glupih reklama. ako vam je koja na duši, slobodno je podjelite sa mnom.
moje učenje: nula bodova:))

It's a particular point of view
this group's dynamic caters to
It's a predictable point of view
I think you know when it caters to you

............... :) poZZ.

Post je objavljen 12.01.2006. u 00:33 sati.