Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Tako slatka su mi oba, a odabrat ne znam koga


Sjetih se one slatke pjesmice Novih fosila koja se zvala Valentino i Renato ili je možda naziv bio Čokolada i kakao? Nebitno. Ali jedan od stihova bio je upravo ovaj moj naslov.
Povod sjećanju na ovu prastaru pjesmu su današnje poruke koje su me sasule s dvije strane. Eto, ja filozofiram, a dvojica me traže. Svaki na svoj način :)

Malo se zezam. Ne biram ništa. S obojicom se vidim tu i tamo. Nešto dogovorene kave, nešto nas put navede jedne na druge. Nemam potrebe birati. Vrijeme će pokazati.
No kada bih trebala izabrati, ne bi bilo uopće teško. Svaki ima svojih vrlina i mana. No samo jedan odgovara više od drugoga onome što bih mogla nazvati „moji kriteriji“.

Kako to u filmu obično biva... dok se dvojica razmišljaju, uleti treći i obavi posao kako treba :). Obzirom da moj život zaista ima nekih filmskih trenutaka, možda me takav neki treći konj bez princa uhvati i odnese u svoj dvorac.

Šalim se, šalim. Eto, uz svu pospanost koju osjećam zbog neprospavane noći (razlog nisu brige, nego zabava), uz sve poruke koje su me napale (neka ih bude još), meni na pamet padaju razni stihovi i nazivi filmova na koje me ova dvojica i cjelokupna situacija asociraju.
Ili je razlog možda vino od sinoć?

;)


Post je objavljen 08.01.2006. u 17:51 sati.