Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinnaa

Marketing

...Odmor!...

Prolazi vrijeme...baš ništa posebno se ne događa... osim što se evo malo odmaram... Istina da nekad i to treba... ali nije to ono pravo! Prvi tjedan praznika mi je proletio... pripreme za Božić i Novu Godinu... hrana, pokloni...kiša... Igor je radio!
Drugi tjedan... odmor od prvog tjedna... izležavanje... televizija... klinci su tu... ispravljanje... instrukcije... Igor je radio!
Počet će treći tjedan!...... možda ću još danas i sutra završiti sa ispravljanjem... Igor je od sutra na godišnjem... sunce je... možda ćemo koji dan odigrati tenis...ali Alan je sad otišao... Ma nije to to!

Prošle godine smo svi četvero taj treći tjedan otišli kod rođaka u Slavoniju... prije toga smo godinama išli na skijanje... obožavam skijanje... niz godina smo u tom periodu išli na teniski turnir na Malom Lošinju... a kad nismo nikuda išli... svaki dan smo bili sa klincima na tenisu... Igor je uvijek uzeo bar dva tjedna godišnjeg u to vrijeme... i sada me nekako tuče nostalgija... I nek mi netko kaže da lova ništa ne znači... Nikako nije sve... ali tako je lijepo kad je tu! ... Ma dobro, glavno da smo mi svi zdravi... osmislit ćemo mi već nekako ovaj tjedan!


Post je objavljen 08.01.2006. u 10:57 sati.