Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alternacijabloga

Marketing

Dan četvrti

Kako su taoci počeli pokazivati turski sindrom (nešto slično kao amsterdamski, samo što uz to kašlju i kišu), dopustio sam im da odu na proslavu Božića. Totalno su se pripitomili i poistovjetili sa svojim borcem za obranu digniteta ove stranice, tako da sam siguran da će se vratiti.

Moja nesuđena tajnica ... koja je inače i u slobodno vrijeme domina (osim samnom, tu je vrlo submisivna), ih je dodatno izmučila svojim kulinarskim novotarijama i muški dio uredničkog deska nahranila i napojila te pridonjela je da spas potraže u mojim skutima. Shvatili su da im ja želim samo dobro i da ih tuđe sunce nikada neće ugrijati. Neupućenima ... tamo su uz obilno hranjenje i opijanje, morali i pjevati na glas.

Polako se počela vraćati komunikacije izmedju muškog i ženskog dijela uredničkog deska. On je njoj rekao "pijana kravo", a ona njemu opalila šamar. Što možda na prvi pogleda i ne izgleda kao prava komunikacija, ali s njene strane je to određeni vid neverbalne komunikacije. Kad ne može pronaći riječi kojima bi argumentirano odgovorila, obično pribjegava nasilju. Taj šamar je izraz ljubavi i poštovanja za razliku od snažnog udarca nogom u jaja kojem obično pribjegava.

Znakovi pomirenja postoje. Sada treba biti samo strpljiv i pričekati da vrijeme učini svoje.


PS Muški dio se i dalje deblja



Post je objavljen 08.01.2006. u 01:03 sati.