Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cadez

Marketing

Šovagovićeva borba protiv alkoholizma

F. Šovagović shvaća da je alkohol najveći hrvatski problem. On sam baš i nije alkoholičar ali većina njegovih prijatelja jesu. Kad bolje razmislim, alkoholičari su i većina mojih prijatelja a ja sam, zbog nezgodnih gena, uopće ne držim alkohol u kući. Evo što kaže Šovagović: "Nije dobro piti đin na vino, pivo, rakiju, viski, konjak i votku. Može zabolit glava. Borim se za to da se već u osnovne škole uvede predmet koji govori o štetnosti alkohola i droga."
Privatno, Šovagović najradije pije, kako ga naziva, "bejliz", ono slatko i skupo smeće od kojeg se normalan čovjek sav zasere, a sklon je, kad slavi, piti i koktele. Uglavnom, nema dovoljno love da se skroz propije jer ne pije ništa što stoji ispod dvadeset kuna po rundi za jednu osobu. Nadalje, budući da je prešao čarobnu granicu od stotinu kilograma žive vage, količina alkohola koju konzumira nije dovoljna da mu koncentracija u krvi prijeđe jedan promil po gramu.
Jučerašnji dan Šovagović je proveo s Gavellinim glumcima u Osijeku, gdje su posjetili Udrugu za kreativni razvoj djece. Osim njega, djeci su se dakle ukazale i neke individue koje za bilo čiji, a ne samo dječji, kreativni razvoj mogu biti jedino pogubne: jadni imitatori, glupi alkoholičari i drkadžije kratkog daha. Mislim, ne znam uopće tko je išao, ali čim je veća grupa glumaca posrijedi, u njoj ima i takvih.

Post je objavljen 06.01.2006. u 21:22 sati.