Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/markopudina

Marketing

2. MJESTO NIKOLINA PISEK (8,3%)

Nikolina Pisek osvojila je 8,3 posto vasih glasova, neznatno vise od trece plasiranih Severine i Lane Jurcevic...Pitate se zasto...Ja ne....



Atraktivna voditeljica Shpitze, manekenka, cura koja je operirala nos tri puta, bila u vezi s takozvanim princem za kojeg se kasnije ispostavilo da to nije...KLIK cura....

UPORNI VAN DAMME

Prošloga tjedna puknula je priča o Vama i glumcu Jeanu Claudeu van Dammeu koji se, navodno, dobrano zagrijao za Vas?
- On bi trebao doći na naš Modni Oscar u lipnju, upoznali smo se u Monte Carlu i tražio mi je broj telefona. Dala sam mu snimateljev broj, zvao ga je i uglavnom se dobro pomučio dok nije došao do mog broja. Zvao je HTV i na kraju ga je, nakon dva mjeseca, uspio dobiti. Od tada se čujemo, vidjeli smo se također nekoliko puta, normalan je i drag.
I udvara se?
- Ma dobro, mislim da smo tu fazu već prošli. Da mu je samo to bila primarna ideja, sve bi bilo davno gotovo.
Njega prati neugodna reputacija: brojne ženidbe, droga, alkohol...
— Ne znam, znam da se više puta razveo, a što se tiče svega ostalog, čini mi se vrlo miran, staložen i pristojan. Normalan je i jako pazi na manire.
Je li Vam ponudio neki posao?
- Nešto smo se bili dogovarali kad je snimao u Vancouveru, zvao me da dođem i izaberem neku ulogu ako mi se dopadne, ali ništa službeno. Imam ja ovdje svoj posao. Što ne znači da ne bih prihvatila neku dobru ponudu ako je dobijem crno na bijelo. Volim izazove.


Post je objavljen 03.01.2006. u 00:42 sati.