Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..lososs gre na smučanje v sosedno deželo.. hihi

.. i stvarno i usitinu se nadam da neću, recimo, OPET:

* zalutat na skijalištu
* zabijat se u ništa-ne-sluteće ljude na stazi, ostavljajuć' ih, ako ništa drugo, sa psihičkim traumama =)
* naganjat zgodne bordere (koji ponekad ispadnu žene-proklete kape, naočale, kapuljače..) i tek na pola staze skužit da sam na crnom spustu..koji je uglavnom zaleđen.. i zatvoren..
* ići kroz neugaženi snijeg "jer je tako zabavnije", a kad dosadi, uputiti se u istraživanje šume
* završiti u ugodnom društvu borovice Juniperus sp., planinskog bora Pinus alepensis (?ili nešto slično- samo smo kratko porazgovarali ) i ostalog ljupkog šumskog raslinja
* vijugat nakon "krivudanje prepovedano" znaka i svaki (ali svaki) put pasti na istom mjestu, što rezultira zaustavljanjem žičare, sve dok striček iz "smučarske družbe" ne stane na to mjesto i tako onemogući moje krivudanje (da, sigurno me svi vole.. =)
* past četiri (4) puta pokušavajuć doć od automata s kartom do žičare (udaljenost- pola metra) dok se striček smučarski službenik (skupa s ostatkom gomile) valja od smijeha (a onda skuži da sam prejadna i nesposobna pa mi pomaže u tom opasnom pothvatu..)
* napravit salto preko hupsera i dočekat se na leđa..rebra..
* past i otsklizat ispod ograde, ponavljajući "rupenštilski rupenštil" i umirući od smijeha, dok me tata pokušava uvjerit da bi možda bilo oke da se prestanem smijat i izvučem onu nogu ispod mene, i maknem se od te 20ak metara duboke provalije
* ići po skiju u obližnji potok
* zabit u kuću koja stoji nasred staze (ko bi očekivao kuću nasred staze???)


..sva sreća da skijam već 15ak godina pa nisam opasnost na terenu =)))


e, sretna Nova i sve najbolje svima! i puno kolača, ne, puno pive i puno kolača i zdravlja, i pive i ljubavi, prijatelja (a ko bolje stvara prijatelje nego..piva? =) , puno mojih postova vam želim (hihihi, skromnost je vrlina) i povoljnog horoskopa, da vam zvijezde budu naklonjene (ako nisu, čitajte tuđi horoskop-nekom jamačno jesu)i budite mi svi zdravi i veseli i pretežno trijezni-piti nije zdravo =)))) (i ostavljajte puno komentara =)


Post je objavljen 02.01.2006. u 17:34 sati.