Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/istinaboli

Marketing

Kratka kritika srcedrapajućeg filma

Bilo je dobro..i evo prošlo je..sad čekam nova uzbuđenja. To je sve što ću reći o mom dočeku. Bio je stvarno dobar, ali ništa posebno, malo bolji od onog prošle godine. Ja osobno ne radim neku veliku pompu oko tog dočeka. Čekala ja ili ne, nova svejedno stigne. I nikad ne zakasni, za razliku od mene.

Gledala sam baš večeras onaj strani, indijski flim Zauvijek u mom srcu. Ti bolivuđani imaju razrađen smisao za dramu(tragediju) i ples. Sve u svemu, film je izmamio poprilično suza na mome licu. I svidjela mi se priča. Još jedna neobiča stvar koja mi se svidjela u filmu. Nikad se ne poljube, a kamoli išta više. To je, rekla bih, jedno osvježenje za ove naše krajeve jer su kod nas ljudi navikli na erotiku i seks u filmovima. Jebiga, nije ljubav samo tjelesna.. Može tip biti ne znam kako zgodan, ali ak te ne privlači, niš od toga. Znam da je ovaj film kao bajka, ali sviđa mi se ta ideja platonske ljubavi..bez poljupca, kroz puno dodira i pogleda promiče se stvarni smisao ljubavi. Pod dojmom filma, moram samo reći da mi je glumica Aishwarya Rai prelijepa, ima predivne oči.

Image Hosted by ImageShack.us

Najdirljivija scena u filmu mi je bila zadnja, kada Devdas umire, a ona trči prema njemu kao luda, i vrata se zatvaraju..lijevala sam ko iz kabla..Recite, iskreno, zar nije bio bar malo dirljiv film? Ima jako puno sličnih scena. Npr, kad su on i ona na jezeru, ili kad se nakon dugo vremena sretnu, pa joj on vraća njene stvari..

Anyway, bilo je lijepo uzeti mali odmor od silnih Stevena Segala i Arnolda Schwarzeneggera i vidjeti nešto novo, drugačije..a šta mogu kad sam toliko emotivna u zadnje vrijeme, pa volim te romantične filmove..Stvarno pričam gluposti..


Post je objavljen 02.01.2006. u 02:26 sati.