Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreeza

Marketing

trinaesto prase iliti vodič kroz galaksiju za ukurčene ljude

uvijek sam mrzila prviprvi. mislim da mi slično počinje i prošlogodišnji post-novogodišnji post. imala sam loš predosjećaj u vezi dočeka i bila sam u pravu. bilo je loše, trulo, jadno. loša glazba, loš štimung, sve loše. ako će cijel agodina stvarno biti kao doček, nije morala ni doći, što se mene tiče.
bilo nas je 13 u ekipi - 5 parova, 2 frenda i ja. nikad se nisam osjećala više kao trinaesto prase, nije ni južnjačka utjeha pomogla.
onaj koji je obećao da će me potražiti poslije ponoći to, naravno, nije učinio. koja je meni pička materina mazohistička!? osjećam se razočarano, prazno i tupo. nije da se nisam sama dovela u dotičnu situaciju. zlo mi je od svega, ovaj cirkus traje već godinu i pol. davnih dana je postalo kao vodič kroz galaksiju za autostopere - tolika količina apsurda i gluposti, da je neprepričljivo pola stranice, a kamo li nekoliko poglavlja unazad!
bila sam kod kuće već u pola 4. čudno, ali nije me nitko napao. sanjala sam kako hodam bosa kroz žabe krastače, poplavu i kako me netko napada (ah, eto, barem nešto od nasilja) i probudila se kao vampir u 7 ujutro.. i vidjela kišu.
sretna vam nova godina... jebo joj pas mater!

Post je objavljen 01.01.2006. u 18:12 sati.