Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bllankk

Marketing

Only best wishes


Morala sam vam napisati novi post. Reko, da bar i ja jednom nesto na vrijeme ucinim ;)...i da vam zato na vrijeme cestitam Novu.

Ova protekla godina dana donijela mi je mnogo promjena...mnogo novih poznanstava...mnogo lijepih trenutaka začinjenih s paprenim mrvicama onih loših. Neke lijepe trenutke zauvijek cu nositi u sebi i s njima krenuti u novu 2006...vukući ih poput prtljage. Kako mi naravno, nece sve stati u te kovcege, neke cu trenutke morati i ostaviti za sobom, pa sam izabrala one lose.
No, ipak cu jos negdje naci neki pretinac u svom kovcegu za one trenutke koji mozda i jesu bili losi ali zato ce mi pomoci da iste pogreske ne stvaram dvaput.
Eto...u mojoj prtljazi se naslo od svega pomalo. Rekla bih - "oprema" za sve uvjete u nadolazećoj godini.

Puno vam hvala što ste u ovoj godini bili uz mene, kao i ja uz vas. Bilo mi je zadovoljstvo citati vase postove...vase misli i dozivljaje. Mogu vam reći, dragi moji blogoljupci, da ste mi zaista prirasli srcu.
Zato vam zelim sve naj naj u ovoj novoj 2006. Krenite u ovu novu godinu kao u rat koji morate tek osvojiti, ali vec znate da je pobjeda tu negdje...siri se i obilazi oko vas...uhvatite je i ne dajte joj da pobjegne.
Sve ono što bi mogli sami sebi poželjeti želim vam i ja. Sve ono što smatrate važnim za sebe i sve one oko vas, želim vam da vam se to i ostvari.

Zabavite se gdje god bili. nemojte se previse nacugati. znate da cete onda poslije bljuvati sve u šesnaest :D...
A ja vam svima skidam kapu do sljedeceg javljanja u NOVOJ avanturi za sve nas!



Post je objavljen 31.12.2005. u 13:29 sati.