Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/triofantastiguz

Marketing

NADRKANAC ZA DANAS

Jebote

znan da većina naše stupidne nacije gleda Big Brother al jebote...kako mogu još i posjećivat onu debilnu BB stranicu. Glupost teška. Danas mi je to baš diglo živce. Gledan nešta po rtlovoj stranici i kliknen na BB ono čisto bez veze, i na šta naiđen:

"Daca je svima pročitala zadatak, pa su se stanari počeli odijevati i svi su stavili Božićne kapice na glavu. Izašli su u dvorište. "Ajd sada", govorio je Hamdija Big Brotheru. Kad su se sve lampice upalile, stanari su oduševljeno vikali i zapljeskali. "Vidi kako je lijepo", rekla je Tatjana. "Čudo, čudo", ponavljao je Matko. Stanari su napravili "vlakić" i plesali oko bazena ponavljajući kako sve dobro izgleda."

Ono nemoš virovat da postoje debilni ljudi koji ovo pišu a i oni još debilniji koji po cili dan vise na ovom jadu i čitaju ova sranja. Da ja napišen tamo neku spiku kako smo mi išli u kužinu i skuvali 5 kila kupusa i kako je pample komentira da je kupus baš kul, a onda se svi nasmijali, poili kupus i kasnije nan bilo muka sigurno nikog nebi zanimalo. Al glavno da je 5-6 debila koji nemaju jebene ideje šta će sa sobom u onoj "kući" imaju uza sebe cilu Hrvatsku. Samo šta ne crknu unutra. Da se bar pojebu al ne, svi u jebenom celibatu, nebi ženske takli. Sad se postavlja pitanje: il su oni muški pederi il su cure neke sjebane. Vidia bi šta bi se dogodilo da zatvoriš 12 muških 118 dana u neku kuću. Za 20 dana bi svi bili jebeni Elton Johnovi, al ne po pivanju i glazbenom talentu. I sad, ljudima je zanimljivije gledat tamo neke tipove i cure kako pričaju o tome kako oni više vole pit tekilu nego pivu, i kako oni se razjebu sa autima i kako rade na baušteli.... a u pičku materinu

Ma briga me, odosmo mi na D Diplinge izguštat se..

Hamdo rox!!! ČUJEMO SE VIĐEMO SE

Raskrabanko
Post je objavljen 23.12.2005. u 19:13 sati.