Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/aarsla

Marketing

Vjenčana kuma

Rođen je 1947. u Middlesexu (hihi) kao Reginald Kenneth Dwight
S četiri godine počeo je svirati klavir, a s jedanaest je osvojio stipendiju na Kraljevskoj muzičkoj akademiji.
Početkom sedamdesetih raja se masovno palila i žarila na njega.
1976., u intervjuu novinaru časopisa Rolling Stone, otkrio je da je biseksualac, iako je mnogo godina kasnije dodao da je to bio samo nekakav kompromis pošto se bojao priznati da je zapravo monoseksualac (i to sa stražnje strane).
Raja se malo manje žarila i palila.
Istih tih sedamdesetih počeo je i s ovisnošću o šmrkanju i lokanju.
1984. oženio/udao se za inžinjerku Renate Blauel i s njom ostao 4 godine, kasnije priznajući da se osjećao puškom jednocijevckom s odostražnim punjenjem i prije braka.
Prebolio je bulimiju, ostavio kokain, operirao grlo (hmmm), kirurški zamijenio kosu, a od 1991. je trijezan.
1988. su počele njegove slavne dobrotvorne aukcije s nevjerojatno šarenim kostimima, ogromnim naočalama i finim autima. Uvijek je sve prodao.
Zadnjih nemampojmakolko godina živi s dečkom Davidom Furnishom. Rekli su da će se vjenčati čim u Britaniji stupi zakon koji to dopušta i homićima i homićkama.
Prekjučer, njih su dvojica, u londonskom fensi klubu Too 2 much, imali momačku večer. I to zajedničku. Bit će da su škrtice pa su htjeli proći o jednom trošku.
Danas su se vjenčali.
Svijet bruji o tome...
Da, on je Elton John, čovjek s kojim slobodno možete ostaviti vašu ženu... Jedino mjesto gdje bi je on odveo i iskoristio (da, da, dokazao je da se ne voli laćati novčanika – jedna momačka) bila bi robna kuća.

E sad, zašto ja sve ovo pričam...

Nisam ni ljubomoran, ne zavidim mu, a nisam ni ljut niti bijesan. Zaboli me jedan dio tijela prozaičnog naziva.
Ovo sve pišem iz tog razloga što je, od danas, taj isti Elton John za mene prestao postojati.
Ne zato što je peder, i to vjenčani peder, a-a! Već zato što je za kumu (da, kumu! znači on će glumit žensku u braku :)) uzeo, ni manje ni više nego – Victoriju Beckham! HAHAHAHAHA Johne, Johne pa stvarno si majmunče!

E pa sretno im bilo :)

POUKA: Draga djeco, nemojte se drogirati ni piti jer ćete tako možda za kumu uzeti jedno od najdebilnijih stvorenja što trenutno dišu na kugli zemaljskoj.
A za 20 godina, kad narastete taman za vjenčanja i biranja kuma/kume, ta najdebilnija osoba bi vrlo lako mogao biti jedan od trojice sinova oštroumne Victorije i inetigentnog joj muža Davida: a) Brooklyn b) Romeo c) Cruz. Izaberite jedan broj – sigurno ćete pogriješiti!
Bože, Bože, kakve ta jadna djeca imaju gene. Da čovjek zaplače... Odoh za njih uplatiti misu, zapaliti svijeću i izmoliti koji očenaš.


Post je objavljen 21.12.2005. u 22:22 sati.