Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trogirpunx

Marketing

napokon...

Evo nakon pun kurac nejavljanja odlucija san napisat post...yupy jea. I tako malo mi je stislo u skoli pa nisan stiga nista pisat a i nije mi se dalo. Inace okinija san matisu...nadan se samo to. I tako prosli vikend ludilo u petak,koncert sicg punk-rock benda Oruzjem protiv otmičara otvorena je Kocka ili Dom omladine. Napokon nesto vise od 10 ljudi koliko ih je inace bilo na domu. Ono unistili smo se kolektivno(sa svime). Koncert inace dobiva prolaznu ocjenu i zadovoljan san. Da van docaram situaciju evo jedne slike... Tu san ja u prvom planu u "cudnoj" pozerskoj pozi(u zaru poga),iza mene je Jakic(irokeza) i tamo iza u nofx majici je Duje.
Image Hosted by ImageShack.us
U subotu je bija Duji no.2 rodendan. Isto kolektivna ubijacina. Var. Nedilja prespavana.

I sad cu skrenit sa teme...Prije negdi cca tjedan dana u Slobodnoj je izasla neka anketa u vezi onog nekog ubojstava pljackasa.tj. panduri su ubili pljackase.... i tako neka baba iz Dubrovnika,inace cvijecarica kaze(citiram): "Ovu anarhiju treba zaustaviti,pa makar tako nasilnim mjerama poput ubojstva". Mislin,koji kurac ovaj neobrazovani svit ima misat anarhiju uz svaki nasilni cin koji se dogodi u jebenoj drzavi. Pa,jebote prava rijec za ovo je kaos i da je to spomenula ajaj al anarhija,wtf? Ocito nije svijesna da u anarhiji nebi bilo pljacki ni ubojstava al eto...necu vise solit pamet. SAmo san tija dokazat da zajednica u kojoj zivimo je puna seljaka i koji se idu pravit pametni al samo dokazuju svoju zatupljenost.

I za kraj dvije slike navijaca Talijanskog kluba iz Livorna koji su trn u oku svim desno orjentiranim navijackim skupinama u Italiji,pogotovo Laziju(Di Canio-idijot). Oni,naime vidno isticu sve znakove komunizma kao crvene zvijezde,srp i cekic,Chea...i redo9vito im je na repertoaru Bandiera rossa. pozdrav,do citanja.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 20.12.2005. u 17:47 sati.