Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

blame it on the boogie

/jacksons five/
malo sam nakon puno dana uzela u ruke ochistiti moju divnu jansport torbu koju uvijek uvijek furam sa sobom... pa ju rijeshila suvishnih materijala... npr. program od human rightsa. bila samo prvi dan na glawoggeru "smrt radnika", 5 pricha, jebena fotografija, ali no thanks... prva, o ruskim rudarima promised good, ali onda vishe nije ishlo tom linijom koju sam si ja zamishljala pa mi nije niti bash pasalo. ima ok spika, ali da mi je neshto shokantno, nazalost, nije... bilo bi mi valjda shokantno da me bace tamo zivjet dva tjedna... zapravo, ne, chak i tad, znam da bi mi bilo zabavno i kao supercool iskustvo jer bi znala da se za dva tjedna vracham u toplinu civilizovane sredine... e jebiga. da li je u feudalizmu postojao organizirani antifeudalni pokret?
a osim toga sam bila na 2 koncerata u sklopu festivala (da, i ja postadoh od onih shto piju umjesto da gledaju): bambiji i franci. bambije sam zapravo samo chula tako da je, ako mene pitate, moguche da su ih stavili na plejbek... a francija sam i vidjela. addio pola!
onda bacila i program za mjesec decembar u SCu koji je dizajnom chista kopia, a znamo i zashto, proramske knjizice od kseta... e jebga. sad tamo traje kao velesajam, kupus kupus kupus od programa, ok, SC kao zivi, ali ako pitate za kocept... mislim da vas cheka jedan ogromni ? ja sam pohodila samo jedan koncerat jucher, u crnoj, shto je zapravo bilo otvorenje izlozbe, ali mi smo ishli na koncert, ne na izlozbu... miro mirt i njegova gitara, jolly good iznenadjenje... kazem frendu "da je u amerike netko bi ga izdao...". a poslije knjizevne blog vecheri koje mi organizira frendica s kojih smo pobjegli nakon prve tribute-to-dinamo priche. jebiga... to je bilo u torbi. osim toga bacih i pozivnicu od HFSa za domjenak i film neki dokumentarni (kao to ide obrnuto zapravo) u tushkancu u chetvrtak... nisam ishla jer je bio domjenak kod mene.
a jucher bacila ne bash ja, ali cimerica koja je kuhala, a ja sam kao moral support bila.... ovo chete sad sami morati izfantazirat... vech ono sve shto se mora baciti kad kuhate tortille sa chilly con carne i acapulco piletinom. a ne mogah odoljeti:)

Post je objavljen 18.12.2005. u 12:57 sati.