Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2mama

Marketing

samo da znate....





...kak ću provesti nadolazeći vikend. Počevši od danas do nedjelje navečer. Kopi-pejstam mail koji sam poslala jednoj meni jako dragoj osobi, kao obrazloženje zašto se nećemo moći vidjeti sutra prijepodne:



draga moja AP,
ja sam ti u takvoj stisci s vremenom, i gotovo sam sigurna da neću moći doći, a baš mi je žao. :(((((((((((((((
Malo me ponijelo polaganje tog ispita i nagradila sam sama sebe tak da nisam do danas prstom mrdnila u kući, a u subotu i nedjelju (tj sutra i preksutra) slavimo Velikog mi sina 11. rođendan, imam goste raspoređene na dva dana, svaki dan 10-15 odraslih i skoro toliko djece, u dobi od 5 mjeseci, pa do V.vršnjaka. tak da danas poslije podne moram ispeći dvije torte i nekoliko voćnih, manjih.
Naručili smo pečenku ( pečeni odojak..ono što obično za božić imaju svi u kući, a mi smo morali sada jer mi je to najjednostavnije i najisplativije za tolike goste, stajat će nas oko 550 kn sa pečenjem i rezanjem), moram napraviti francusku salatu (u veeeelikoj posudi) i najvjerojatnije i krumpir salatu (ciklu sam kupila gotovu).
Osim toga trebam pospremiti donji dio kuće (veliki dn. boravak, predsoblje, wc, špajzu i kuhinju), a na katu "samo" V.ovu sobu i gornji wc. Spustiti i smontirati još jedan veliki stol, ispeglati velike stolnjake ( to zato što sam lijena guzica, pa te stolnjake uvijek poslije upotrebe samo operem, a peglanje si ostavim za onda kad mi budu trebali...poznato??).
A uz to sutra od 9 sati imam predavanje, zadnje ove godine, i ne bih ga trebala propustiti. Naravno, računam da će mi muž pomoći, al uz ono malo čudo od djeteta ni ne može se nešto jako brzo i dobro napraviti, jer se mota oko nas, skroz nešto ispituje, dira...a V. za ponedjeljak treba sastaviti lektiru, u ponedjeljak ide ujutro u školu, vidiš koji cirkus imamo za vikend, i jedino mu ostaje večeras i sutra prije podne...koma, jedva čekam da još malo poraste, pa da mi zabrani praviti torte i sve to, samo mu dam lovu i on u gradu počasti svoje drušvo...a sad još uvijek voli ovak, kod kuće.

javim se u ponedjeljak, kad sve to sr..e završi
pusa
2mama



Post je objavljen 16.12.2005. u 15:04 sati.