Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/srednjoskolke

Marketing

pijte i osvojite žensku...i to je moguće :)

Jao ljudi moji…već dva puta sam obrisala post, al pošto imam toliku želju da si ne uništite ostatak života-odlučih ga napisat još jednom da ga svi pročitaju… :) vidim da se na * PMG blogu * piše o našem blagu, pa ću i ja… :) kao što naslov posta kaže-i to je moguće :) da…odakle da krenem? Od početka ili? Ma može :)

Ne znam ni kad, ni kako, ni gdje je nastala ova legenda, ali čini se da je istinita….možda se samo čini, a možda i je :)
Pitate s o čem ja trabunjam? Ma tu malo pišem da bude duži post… :) zapravo tema ovog posta je AKO SE NE ŽELITE ŽENIT U MOTIČINU, BJEŽITE OD NAŠE VODE… :) da, da…istina je…ako pijete vode s našeg izvora definitivno, 100%, sigurno, of kors, sicher se vraćate iliti ženite za Motičanku :) eto, pa si sad birajte…nemojte reć da vas nisam upozorila…vi ste na vrijeme obaviješteni (bar neki), a ne ko oni što to nisu znali pa su si zajeb…cijeli život :) ma ne..njima ništ ne fali…vjerujte…nema do Motičkanki :) mi smo živi primjer :) o da… eto…što još reći? Ništa… :)Pozdrav od JeLeNe :))


Post je objavljen 15.12.2005. u 19:33 sati.