Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umotvorine

Marketing

Uspjeh

Drago mi je vidjeti da Revolucija uspijeva. Vidite i sami kako naši donedavni protivnici mijenjaju mišljenja (pogledajte blog maxa347), što znači da dobrim tekstovima možemo zaista ljudima otvoriti oči. Zato ,poučeni ovim uspjehom, moramo nastaviti u budućnosti još revnije govoriti ,pisati i naviještati revoluciju svim slojevima društva, a posebno onima koji su već poprilično izbrejnvošani. VOLIN TE, LJUBAVI!!! I želin ta svašta radit, znaš i sama šta:))))))))
Nemojte zamjeriti ove moje povremene izljeve nježnosti prema mojoj najdražoj jer je stvarno, uistinu volim.
A sad natrag našoj temi. Naravno, moram se odazvat brikjardovom pozivu na objavljivanje točaka našeg kodeksa koji ćemo uskoro nadam se sastaviti i objaviti u cijelosti.

Onaj koji pokuša iskoristiti liberalnost postrevolucionarnog društva u svrhu vlastitog izdizanja iznad ostalih u materijalnom smislu će biti najstrože osuđen od strane društva i time automatski biti izopćen iz samog društva što je sasvim dostatna kazna za takvu izdaju društvenih interesa. Ovo znači da pojedinci imaju pravo na vlastiti napredak sve dok se njihovi interesi ne počnu kositi s onima cjelokupnog društva.
Bit će ukinuta smrtna kazna jer nitko nema pravo (osim u samoobrani) oduzeti drugom čovjeku život, a posebice ne «u ime Boga».

To je to od mene za danas, sada mi još preostaje da uvjerim svoje drage starce u Revoluciju jer ,kako se kaže, treba pomest prvo ispred svog praga
VLR


Post je objavljen 15.12.2005. u 17:03 sati.