Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/superwhat

Marketing

here comes the rain again,falling from the stars...drenched in my pain again becoming who we are...

Ne znam sto da pisem..dolazi mi nekakva inspiracije..pa odlazi..U zadnjih mjesec dana sam shvatila toliko stvari da ne mogu vj...Promjenilo se dosta toga u zadnje vrijeme..i neobicno je sto se to dogodilo onog trena kad sam napunila 17..I masu pricam s ljudima u zadnje..al to mi je full drago,jer shvatim koliko imam slicnosti s drugima..i razlicitosti..Svaki put kad pocnem pricat s nekim,mi to toliko produbimo,do srzi,i onda pocnem razmisljat o svijetu,za kojeg sam spoznala da nije onakakav kakvim sam ga smatrala..Nestalo je mnogo zajebancije,veselja,imam feeling da zrelim..odrastam..A fakat ne zelim to..Nikako..I fali mi nesto..Osjecaj necije prisutnosti..Necega..Fali mi kreativnosti..Istine..Tudjih ambicija..Pravih ljudi,a ne preseratora..
Pricala sam s frendicom o nekim ljudima..o razlicitim misljenjima,htjenjima,povrsnosti,i svim bitnim i nebinim stvarima koje cine covjeka..I tek tada sam zapravo shvatila koliko sam ja jedno sretno stvorenje..imam svoje snove,ambicije,zelju za necim,motivaciju..Nemos vjerovat!I kad je neki dan C. rekla nesto tako glupo,da jednostavno ne mozes shvatit koliko tu ima povrsnosti na djelu,ja sam shvatila..K. se izivcirala jer ne moze vj da netko tako razmislja,ali ja sam C. pocela sazalijevati...Ne znam.Bilo mi je smijesno...I zalosno..I skontala sam da ne mogu shvatit sve ljude,samo one u kojima se mogu pronac..ili barem dijelic mene..Nije da ja njih ne shvacam,ali ne mogu razumjet ta misljenja,znam da svatko ima pravo na svoje misljenja,ali nakon neceg takvog,osjetim totalnu ravnodusnost..Cim mi do osobe i nije bas stalo...Fakat jesam sretno bice..Ali s malo praznine..:(
Nesto se dogodilo u pEtak sto me taaaaako obradovalao,sto sam mislila da se nikad nece dogodit..Toliko me to ispunilo,pokazalo mi da nikad nije kasno..Da se svi stignu opametit,promjenit..Fakat savrseno..
Nekako mi se cini da sam u prethodnoj godini ucinila toliko dobrih stvari,ludih,svakakvih,ali i onih zbog kojih sam ucinila ogromne pogreske..e,pa prosla god,me svjetski sj*****!Da je mogu sad cijelu opet prozivit,ali da znam sto ce se dog,koga cu upoznat,tko ce me razocarat,s kim cu se svadjat,sto ce me pocet zanimat,okupirat mi vrijeme,tko ce mi postat suuper frendovi...milijon posto sam sigurna da bih dosta toga promijenila..ili bar pristup nekim stvarima..Necu pisat sto bih ucinila,ali jako dobro to znam..
Napisala sam pismo Oprah i odgovorili su mi! Ne ona,ali su zahvalili na pismu oni ljudovi iz redakcije i taaako me usrecili..Bitne su male stvari..:)
I Djedu sam napisala i sad svugdje trazim balon na helij da ga mogu zavezat na nj i poslat u svijet..Da leti..uh..
Jednostavno mi treba promjena..Velika..Trebam poradit na sebi..I na sobi..I svijetu oko mene..Jednostavno trebam nesto..Nadam se da cu To i pronaci..Fakat se nadam..A dotad? A,bit cu sretna koliko god budem mogla,cak i ako ne budem mogla,trudit cu se jer ipak to svi ocekuju od mene........................

Post je objavljen 11.12.2005. u 12:52 sati.