Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..ali nije bilo namjerno..

Upravo sam mišu odrezala rep. Odrezala sam mišu rep!!

Jer "studenti moraju vježbat zarezat mišji rep", i jer se "nikad nije dogodilo da neko mišu odreže rep" i jer je "istina da za sve postoji prvi put, al danas nije takav dan, ne osjećate li to u zraku?"

Uzimam miša. Držim ga za rep. Zarežem mu rep. Miš trči. Ja mu držim rep. Miš i dalje trči. Ja mu držim rep. Miš trči bez repa a ja mu držim rep!!

O da, malom mišu "Bezrepku" sada određeni dio manjka.. Recimo, rep.


A drugi miš me prije toga ugrizo (osvećivao se unaprijed za osakaćenog druga?), pa sam izvadila flaster. Jedan sam dala fikussu kojoj su takođe vadili krv (da, khm, to nisam bila ja, pa fikuss još ima sve prste.. Rep nema-nisam ja kriva =). Ona je dobila flaster s autićem. Ja curicu s kikicama (trebam li napominjati koju frizuru danas imam?!) koja drži mačku.. za rep. Asistent se doslovno trgao od smijeha dobrih 15 minuta i još svaki put kad me pogledao..

I naravno da je do kraja praktikuma glavna fora bila spomenuti rep, miša i rezanje. I moj prigodni flaster. Po mogućnosti u istoj rečenici. "Prebrojite dal su svi repovi, ovaj, miševi na broju hihi" "Ako neko doma ima štence kojima treba odrezat rep, znate kome se treba javit hehehe" .. Jel postoji neki zakon protiv toga da asistenti zajebaju studente?! ;) ma zakon asistent, svaka mu čast!!

Šmrc.. Utješio me da malog Bezrepka neće više koristiti za eksperimente. Jer se miševi vade iz gajbe tako da se prime za rep.

Bezrepko, oprosti mi!!! Ja te volim!!!

Ma, miševima i tako ne trebaju repovi..jelda?

(update: bojim se pribliziti životinjama da im ne otpadne rep.. Od sada se družim samo sa bezrepim bićima..)


Post je objavljen 09.12.2005. u 14:47 sati.