Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marta150

Marketing

General Ante Gotovina

Iako nemam običaj pisati o politici ovaj događaj me previše pogodio pa nešto napisah...

Sramotno je što najbolje Hrvate kao što je heroj Ante Gotovina tjeramo na taj nepravedni međunarodni sud.
Ali ne, nemojte me krivo shvatiti, ni na kraj pameti mi nije da se zločini, koje su pripadnici hrvatske vojske počinili, ne bi trebali istražiti i krivce kazniti, ne!
Već ovo ja kažem:
Kako? Ne znam. Ali, bit će da su ponekim časnicima kojima je zapovjedao General Gotovina ruke bile krvave od Srpske krvi, i sigurno je da mnogi časnici pod njegovim zapovjedništvom znaju koji su pripadnici Hrvaske vojske pod njihovim zapovjedništvom počinili zločine nad Srbima, ali, ali...

Ali, General Gotovina je nevin i premda nije svetac, nije Srbima kriv, jer se jedino pravedno borio!

Na isti način, ali tu se čini da su tajne službe naše nove Hrvatske svoje djelo uništenja dokaza izvele, nije nimalo kriv general Tomislav Blaškić koji je godinama trunuo u tom europskom zatvoru.

Nepravdu čine i oni između tadašnjih hrvatskih vojnih postrojbi, kao i pripadnici tajnih služba, koji znaju što je bilo ali ne objelodanjuju istinu, koja bi oslobodila nevine kao što su Gotovina i Blaškić, a okrivila prave krivce za mučki ubijene Srbe ili Bošnjake.


A radi čega mi to tako olako okrivljujemo i prodajemo čast najboljih hrvatskih sinova (pa i njih same)? Zato jer to traži Europa? Koja to Europa?

Šačica vlastodržaca-mudrovatelja koji, čast iznimkama između njih, koji stvaraju nešto što i tako ne može postati, kakti neku novu naciju, a već su očiti znakovi kraha i ovog postojećeg našeg sjaja radi prevelikih naših nepravdi i zločina...



Post je objavljen 08.12.2005. u 20:16 sati.