Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yamaaa

Marketing

...azra...

e fakat nemrem bilivit! ja tolko obožavam azru, svaki dan je slušam, a još nijedan post na ovom blogu nisam posvetila njoj (a na bivšem je prvi bio o azri). I još je najgore od svega kaj sam ja tek danas saznala da je u četvrtak koncert u tvornici pozdrav azri...užas... moram ić na to...
Image Hosted by ImageShack.us

FANTOM SLOBODE - Johnny B. Štulić
BORIS LEINER I POZDRAV AZRI + GOSTI, koncert
četvrtak, 08.prosinca 2005. u 21 sat

Tri godine nakon uspješnog projekta Tvornice kulture „Tribute to Azra“ kojim se reaktivirala azromanija u Zagrebu, glazba Azre i dalje je aktualna, a teme vezane uz Johnny-a Štulića ne prestaju ispunjavati medijski prostor.

Jedan od razloga za to je i nedavno izdani biografski bestseler „Johnny B. Štulić: Fantom slobode“ Hrvoja Horvata, o životu i djelu ovog ključnog novovalnog autora, kontroverzne ali uvijek intrigantne figure.

Povodom promocije knjige, u četvrtak 8. prosinca Tvornica predstavlja u sklopu također vrlo uspješno započetog ciklusa „25 godina Kulušića“ književno-glazbenu večer pod nazivom „Fantom slobode.“

Večer će uključivati prigodnu prodaju knjige „Fantom slobode“ i tribute koncert na kojem će Boris Leiner i Pozdrav Azri uz goste oživjeti pjesme Azre na pozornici Tvornice i tako zaokružiti ovu večer.

...kopirano sa stranice tvornice...

...ulaznice će u pretprodaji biti 50kn, a na dan koncerta 65kn...

Post je objavljen 06.12.2005. u 19:48 sati.