Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreeza

Marketing

hepi brzdej tu maj blog :)

malo kasnim (bili smo u transakciji prodaje starog i kupnje novog kompa, a imala sam i brdo posla). 28.11.2004. rodio se ovaj blog, a njegov prvi post nosio je naslov 'u totalnom sam kurcu' a naslov sljedećeg dana glasio je 'dobila sam nogu'. sada, nakon godinu dana, puno je toga drugačijeg, a opet se nije puno promijenilo. osim što sam kupila auto, potpisala ugovor na poslu i što mi je stančić pri kraju, život mi nije puno drugačiji.. jer sam još uvijek nekako (previše) orjentirana na velikodušnog udjeljivača nogu ;) iako je on sad kao opet moj dečko, vidimo se otprilike jednako koliko i onda, a u riječniku stranih riječi, pod pojmom 'usamljenost' i dalje stoji moja slika.. što zbog više sile i kilometara među nama, što zbog njegove divlje neprilagođenosti. iako, moram priznati da su i tu neke stvari bolje nego što su bile, samo se s njim sve događa ultra mega jebeno sporo... napredujemo koracima mrava nedonoščeta :D
ponekad se pitam jesam li ja zbilja osuđena na vječnu samoću, imala nekog u životu ili ne, (jer bilo je i u ranijim godinama ovakvih situacija), ili ja to, iz nekog mazohističkog razloga, podsvjesno sama odabirem...?? jedno je sigurno - nikad, ali nikad, ne učim na tuđim greškama... čak su mi i neke vlastite pre zabavne da ih ne bi par puta ponovila. i uvijek, ali baš uvijek, idem težim putem. tabani su mi krvavi, ruke i lice izgrebani, u kosi upleteno trnje, ali ne... mrs. kreeza uvijek hoda bosa po staklu, trnju, šiljatim stijenama, žegi, hladnoći i snijegu, jer tako očito najbolje usvaja lekcije... vrištim 'BOLI ME' i hodam dalje, ne stajem na udobnim mjestima uz put, jer je ono što (koga) želim još uvijek negdje ispred. je li to hrabrost, (m)učenje, mudrost, ili možda kompletna iracionalnost, šizofrenija, ludilo.. nitko ne zna.. ja najmanje.
samo, čudna me jedna sitnica bode u mali mozak... ne mogu se sjetiti ničeg zbog čega žalim. ni jedne situacije (barem u ovih godinu dana mog bloženja) u kojoj bi postupila drugačije nego što jesam. zanimljivo. dolijat će vjetrenjače kad tad ;)))


Post je objavljen 02.12.2005. u 11:06 sati.