Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Sloga - Grude 2 : 1 (0 : 1)

Mnogi koji prate Slogu bit će iznenađeni razlogom jučerašnjeg kratkog posta o rezultatu utakmice kad čuju razlog. Naime, Izvršni odbor kluba je, po prvi put u zadnje četiri godine, odlučio skromno obilježiti završetak sezone. Tako je u restoranu "Sičaja" nakon jučerašnje utakmice priređena večera za nogometaše i malobrojne donatore. Kako su i autori ovog bloga bili nazočni toj večeri, koja će, nadamo se, postati tradicionalna danas donosimo detalje s jučerašnje utakmice.
Još u petak je na stadionu "Košute" bilo 20-ak cm snijega pa je odigravanje utakmice bilo upitno. Snažan jugo doprinijeo je brzom topljenju snijega i svi su se nadali da će i ova zadnja utakmica biti odigrana po lijepom vremenu. Još u nedjelju ujutro sve je izgledalo idealno da bi oko 11 sati počela kiša nošena jakim jugom. Kako su službene osobe i gostujući nogometaši došli ranije dogovoreno je da utakmica krene pola sata ranije od zakazanog termina. Već smo ranije pisali da Sloga, od dolaska trenera Jozića, nema problema sa sastavom momčadi tako da je bez većih problema određen sastav Sloge. Da je trener Jozić uspostavio dobre odnose među nogometašima govori i činjenica da na zadnjih nekoliko utakmica dolaze Jurica i Vlado Grubeša koji su trenutno u Zagrebu.
Malobrojni gledatelji, kao i sami nogometaši Sloge, nadali su se lakoj pobjedi i nastavku uspješne serije. Igralo se na jedan gol, onaj momčadi Gruda, ali bez izrazitih prigoda za pogodak. Nakon 30- ak minuta izrazite premoći polako se uvlačio strah od neke iznenadne kontre gostujućih nogometaša. I u 36. minuti iz prve akcije gosti su došli u vodstvo. Do kraja prvog poluvremena domaći nogometaši su nastavili sa napadima ali bez rezultata. U pauzi utakmice promrzli nogometaši Sloge su u svlačionici bili uvjereni da će postići pogodak navodeći primjer Dinama koji je gubio rezultatom 1 : 0 da bi na kraju pobijedio s 4 : 1 ( mada je bilo i šaljivih komentara da je i Hajduk gubio 1 : 0, pa da je tako ostalo i na kraju utakmice).
Umjesto Igora Zeko u nastavku utakmice igrao je Vinko Bandić, koji je već u 52. minuti postigao pogodak nakon velike gužve ispred gola domaćina. Tad se već jasno vidjela velika želja nogometaša Sloge za postizanjem drugog pogotka. Nastavili su sa stalnim napadima na terenu koji je, i pored jake kiše, još uvijek bio u dobrom stanju.
Gosti su i tada bili zadovoljni rezultatom jer nisu pokazivali želju za ugrožavanjem golmana Marinčića. Tijekom čitave utakmice svega su tri puta došli do Slogina gola. Velika želja za pobjedom rezultirala je drugim pogotkom Sloge. Sjajan pogodak postigao je Jurica Grubeša.
Tako je Sloga završila sezonu odličnim nizom od 4 pobjede i jednim neriješenim ishodom u zadnjih pet utakmica. Još jedan podatak je interesantan bez obzira gdje i s kim da su igrali, i u kom sastavu su nastupili nogometaši Sloge su svim svojim protivnicima uspjeli postići pogodak.




Post je objavljen 28.11.2005. u 21:45 sati.