Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osmijeh

Marketing

BUDI VOLONTER

Dragi naši

vrijeme darivanja se bliži, i ponovo u nama bude se "Božični vilenjaci". Poput I.B.Mažuraničkinih domačih što u ognjištu obitavahu u našim srcima kucka to nešto što nas gura naprijed i potiće nas da uvijek iznova nekome podarimo ono najmanje što možemo, jedan topao osmijeh.

I ove godine povodom Međunarodnog dana volontera (05.12.2005.) Udruga "Darujmo osmijeh" organizira 04.12.2005. od 10-19.00 sati na prostoru Cvjetnog trga u Zagrebu veliku humanitarnu akciju. Pod šatorom površine 60-tak kvadratnih metara odvijati će se čitav niz događanja, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Cilj akcije je prije svega informirati šire mase tko su volonteri, koja su njihova prava i obveze, te predstaviti samo volontiranje kao nešto društveno korisno. Na našim štandovima svi zainteresirani moći će dobiti sve potrebne informacije, kako i gdje volontirati, učlaniti se u našu udrugu ili samo ostaviti svoje podatke ukoliko su zainteresirani za volontiranje, tako da ih članstvo udruge može naknadno kontaktirati kada nam usluge i znanja kojima raspolažu mogu biti od koristi.

Drugi nipošto manje bitan cilj je i prikupljanje sredstava za nabavu i ugradnju dizala u jednom od objekata Centra za radnu rehabilitaciju Stančić iz Dugog Sela. Samo prikupljanje sredstava vršiti će se u okviru naše akcije "Lift za Stančić" dragovoljnim prilozima i prodajom rukotvorina korisnika Centra Stančić te vas još jednom pozivamo da nam se pridružite u tom plemenitom cilju.

Voditelj programa biti će Ivan B. Tratinčica, koji za najmlađe nam sugrađane priprema posebno iznenađenje, stoga nas obavezno posjetite i povedite svoje najmlađe.



Post je objavljen 28.11.2005. u 13:12 sati.