Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

"..it´s been the worst day since yesterday.."

nisam nikakav sportski tip u klasičnim sportovima. al zato majstorski rasturam u brzopoteznom mjenjanju malih gumbića na omiljenom mi daljinskom upravljaču. gollum je imao svoj prsten a daljinski je d moja stvar. my precious....*gollumski smijeh*.
također volim drkat ne po uobičajenom "sviralu" već sam se specijalizirala za radio gumbe/ cede plejer gumbe / ili mp3 gumbe. neke ljude iritira sha ne pustim ni jednu stvar do kraja al eto....:))
u osnovnoj sam mrzila glupog kozlića i njegove četiri noge, budući da je prvi skok preko njega za mene značio ujedno i prvi poljubac. poljubila sam pod nakon šta sam preletila kozlića i strunjaču ispred njega.
tada sam, već u ranoj dobi shvatila značenje riječi:ljubav boli. od tada si ja i kozlići nismo baš u najkontaktima. kolut unaprijed, od kojeg sam neko vrijeme imala paniku da ću si prepolovit kičmu na dva dijela, ali nakon šta me prof.štok vlastoručno prebacio preko same sebe i shvativši da mi je kičma čudom u jednom komadu: no frkenzi. iako recimo per i peggy dalje moje kolutove smatraju urnebesno smiješnima. (?). odbojku i ne preferiram too much jer uvijek imam feeling ko da ta zla lopta ide upravo prema mojoj plavoj glavi tako da mi je umjesto pravog odbojkaškog stava: *uhvati loptu* draža pozicija: *stoji i neka padne kraj tebe.* . osnove badmintona sam itekako svladala i omajstorisala se u tome. osjećala sam veliki ponos sha sam barem u tom jadnom sportu dobra nakon sha sam čula da postoje optimisti koji badminton i treniraju. uhu.
inače sam ovaj srednjoškolski sat tjelesnog odgoja uvijek prošla lišo zahvaljujući predispoziciji biti žena.
mogu samo reći da je profesoru bilo jako misteriozno moje svakodvotjedno izvačenje na kartu " to su ti dani....". al osim toga, mojoj kreativnosti nije bilo kraja. valjda najveća idiotarija koju sam izmislila je bila definitivno da ne mogu radit tjelesni jer pada kiša a kada pada kiša onda me boli noga na kojoj su mi popucale tetive. ( ........ )
i taj divni profesor kojeg sam psovala svakim fizičkim naporom je na sada na bolovanju idućih 6mjeseci.
a mi smo u zamjenu dobili stephen kingovskog: The It.
tip nas je postrojio i predstavio se imenom i prezimenom. D....( nešto) Šuker. i onda napuhan kao paun se predstavljao samim epitetima o svojim( citiram) "vrhunskim uspjesima kao trener slovenske i neke taljanske odbojkaške reprezentacije. da...vrhunski trener sam donedavno bio. a najveći uspijeh mi je dakako nog.prvenstvo 98 kada sam bio atletski trener naših prvaka. i da...da. moj nećak je davor šuker"
neznam jel očekivao aplauz ili ne...samo znam da kada sam vidjela svoje iz razreda kako se previjaju u svim mogućim pozama po blatnom podu..da sam se sa suzom u oku sjetila svog profesora štoka u čiju ću uspomenu ovaj vikend maznut koji stock:) živijo nam ti.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.11.2005. u 23:34 sati.