Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naldor

Marketing

"Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala"

odlomak iz jedne...od meni dražih knjiga ...Paulo Coelho...naslov je u naslovu...heh

"Treba se izlagati opasnostima - govorio je. Čudo života možemo istinski razumjeti jedino ako dopustimo da se dogodi nešto neočekivano.
Svakoga dana Gospodin nam daruje - zajedno sa suncem - jedan trenutak kada je moguće izmijeniti sve ono što nas čini nesretnim. Svakoga dana nastojimo obmanuti sami sebe kako nismo prepoznali taj trenutak, kako on ne postoji, kako je današnji dan istovjetan jučerašnjem i kako će biti jednak sutrašnjem. Ali, onaj koji obrati pažnju na dan koji traje, otkriva čarobni trenutak. On može biti sakriven u trenu kad iz jutra otključavamo vrata, u onoj kratkotrajnoj tišini koja naglo nastupi poslije ručka, u tisuću i jednoj stvari koje nam izgledaju isto. Taj trenutak postoji - trenutak kad nas sva snaga zvijezda na mah prožme i omogući nam da činimo čuda.
Sreća je ponekad blagoslov, ali najčešće osvajanje. čarobni trenutak koji se javlja svakoga dana pomaže nam da se mijenjamo, navodi nas da se upustimo u potragu za svojim snovima. Patit ćemo, preživljavat ćemo teške trenutke, suočit ćemo se s mnogim razočarenjima - ali sve je to prolazno, i ne ostavlja trag." (odlomak iz knjige)




.............
................
...................
......................

Bila sam na probi (Mrtve prirode),više zajebancija nego proba...ali ipak zanimljivo...Nino je u Zg(koliko ja znam) pa je Kika pjevala.
vani je snijeg... gadno zagruvo!!! baš nice!
jedva čekam sutra,...kad se dignem u jutro...i skuham si kavicu, i zapalim cigaricu, i gledam van...tu ljepotu, i baš volim kad pada snijeg...i onda sam sva u oblacima, i svašta ljepo mi prolazi kroz glavu...i super mi je!
i sad sam baš hepi, jer mi je brat donjeo jednu nice knjigu...i sad to idem čitat...
i malo pišem gluposti...al tako i tako skoro nitko ne čita ovaj blog...tako da je to ok(cijenim one koji čitaju,naravno)...i one koji ne čitaju....isto cijenim.....
i sad serem bez veze....pa bolje idem
pozdrav

Post je objavljen 23.11.2005. u 22:28 sati.