Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bloodmoon

Marketing

POWER OF TELEKINESIS.....try it!..it is easy!.... er...yust do it...OR NOT...

blog.hri tako..evo ....grrrr...jedva sam se prisilio da napisem ovaj post.... al ajde...vrijeme je za some real vjezbice..
prije neg osto pocnem objesnjavati itd...napomenuo bi da kinze same po sebi (telekineza,telepatija,kineza vatre itd) iziskuju malo vise od obicne koncentracije..... pokusavanje kineza iziskuju veliki mentalni napor...ovo shvatite jako ozbiljno!.. e i p.s-ako neko ima nekih...hm...problema....tipa...hm..u teskoj je depresiji...cuje glasove oko sebe..(a da nije telepatija) ...itd....nebi preporučio da pokusava...

i tako da zapocnem...zanaci... uzmite komad papira.. ja korisim one male poustitse.... znate one koje zakeljis negdje da te podsjete na nesto..eee..da da...tocno te. ako nema oblik kvadrata ..skarama izrezite tako da ima..neka ima kojih 10 cm...max.. e sad kad ste sve to napravili pesavinite papir..prvo jedna strana pa druga...tako da dobijete 4 mala kvadratica na jednom velikom..er..valjda ste me skuzili..


e sad kad ste to napravili sad presavinite papir od kuta do kuta... tako da dobijete nesto ovakvo..


er...hm..da i sad kad ste sve to napravili trebali bi dobiti nesto tipa....ovoga..

ok?....znaci neka bude ovakav taj vas papir............

e sad dolazi jos jedan lagani dio... uzmite gumicu ..ili nesto..hm mekano(ne pre mekano) ... neto u sto mozete zapiknuti iglu...ne neku malu iglicu...neku malo duzu...jeste? e sd taj vas papir koji izgleda ko neka zdeformirana piramida...potavite na tu iglu (kojoj je onaj vrh gore a ono gdje se provlaci onac je zapiknuto u to vase "postolje") ..jeste?

er..znaci dobili ste nesto ovokvo?er...sad dolazi onaj tezi dio..kako napraviti da se to nase "kolo" pocne okretati....
e to cete napraviti tako da prvo..1. prokanalizirate energiju kroz svoje tjelo..da se napuunite.. (znaci..mozete napraviti vjezbu ispred tj prosli post).e i sd tako fino puni energije pokustate da stopite svoju energiju sa energijom tog papira.
primjer.... postavite se u vec neki polozaj koji vam pase... stavite vase kolo ispred sebe... prokanalizirate energiju... ruku stavite pored kola...cca....20 cm ok kola.. da dobijete osjecaj da ste mu blizu...e sad pocnete osjecati to kolo..er..neznam kako da vam to opisem..al ajde ovako...probajte zazmiriti i zamisliti da se vasa ruka produzila i da mozete dotaknuti kolo..da mozete "uci u to kolo" hm... ja sam tako probavao na pocetku.. ako uspijete uskladiti energiju papira i sebe pedjite na step 2. step 2 je znaci pokretanje kola.. er...ovo je tako kompicirano za objasniti...grrrrr.... yust fuckig do it....ili ti... koncentrirajte se na to da se pocne vrtiti...koncentrirajte se na jedan vrh mozda vam tako bude lakse.... znaci zelite da se pocne vrtiti iako imate otvorene oci..vizualizirajte da se taj papir vrti.. aaaaaaaaaaa natjerajte ga da se vrti... khm..testko je objasniti..al valjda ste skuzili?..ako ne budem probao ponovno objasniti.

ja sam upio iz 4 pokusaja.....heheheh kad uspijete jedno...drugi put je lakse..i tako dalje...za godinu dana ili mozda vise se moda nadjete kako levitirate ili pomicete..nozeve.....lisce..olovke.....itd...

nego..to vase kolo bi se trebalo okretati ovako nekako...


er....dosta je tesko za objasniti..al valjda ste skuzili..

nego evo vam i par linkova da vas motiviram..... hm...
novcic se mice..kako...er....sto mislis?

cackalica

kolo

hm..nadam se da cete uspjeti i da vam se vjezbica sviša... pozdraF
--------------------------------------------------------------------------------------------Post je objavljen 24.11.2005. u 10:48 sati.